slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΈΚΤΑΚΤΟ!!! Πέταξαν έξω απ' το εντευκτήριο της Βουλής τον Μόσιαλο!!!



http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2011/33/67650-mosialos_hlias_press_room_425x.jpgΗ μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι αυτοί που του την έπεσαν λεκτικά και τον ανάγκασαν να τραπεί σε άτακτη φυγή ήταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!!!


Φραστική επίθεση από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος με αφορμή την δήλωσή του ότι εκείνος μπήκε στην πολιτική το 2009 και είναι καθαρός. Οι βουλευτές από το πρωί ήταν έξαλλοι μαζί του και έλεγαν ότι «δεν μπορεί οι «κηπουροί» να μιλάνε για προνόμια».


Έτσι όταν η Σούλα Μερεντίτη και ο Γιάννης Διαμαντίδης είδαν τον υπουργό να κάθεται στο καφενείο «τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι».


«Είναι απαράδεκτα αυτά που λες. Προσβάλλεις τους υπουργούς και τους βουλευτές. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία, απολογούμαστε συνεχώς και εσύ έρχεσαι και μιλάς για βουλευτικά προνόμια», του είπε ο Διαμαντίδης, ενώ η Μερεντίτη σε πολύ υψηλούς τόνους του φώναξε: «φύγε από εδώ. Εδώ είναι χώρος προνομίων βουλευτών».


Ο Μόσιαλος πήγε στο καφενείο με τον Ελενόπουλο, ενώ αμέσως στο εντευκτήριο πήγε και ο Πετσάλνικος για να ηρεμήσει τους βουλευτές.


Το επεισόδιο έγινε παρουσία περίπου 15 βουλευτών.


Στο μεταξύ, εκτάκτως συγκαλείται στις 2 μμ η ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ επειδή τα νέα μέτρα δεν περνάνε


http://www.antinews.gr/2011/09/22/123530

Δεν υπάρχουν σχόλια: