slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Της τα "έψαλλαν" για το μεταναστευτικό στη Σύρο

H Άννα Νταλάρα επισκέφτηκε τη Σύρο και οι κάτοικοι της περιοχής την υποδέχτηκαν με διαμαρτυρίες.

Την εμφανισή της σε εστιατόριο της Ερμούπολης πραγματοποίησε η Υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της απο κατοίκους, μερίδα παρευρισκομένων στο εστιατόριο την πλησίασαν και εκφράστηκαν εις βάρος της διαμαρτηρίες για το μεταναστευτικό, αλλά και για την όλη της στάση απέναντι στα προβλήματα του λαού.

Την κατηγόρησαν μάλιστα για απάθεια, αδιαφορία και ανευθυνότητα απέναντι στο μεταναστευτικό ζήτημα της χώρας καθώς και στα εργασιακά προβλήματα των πολιτών.

"Τους δώσαμε να καταλάβουν ότι η όποια εμφάνιση πολιτικών σε δημόσιο χώρο θα αντιμετωπίζεται με το χλευασμό" είπαν οι διαμαρτρόμενοι κάτοικοι. Μαζι της ήταν ο σύζηγος της του οποίου η συμπεριφορά έφτασε σε σημείο τραμπουκισμού, όπως καταγγέλλουν πολίτες της Σύρου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και πρέπει να χειροκροτήσουμε τους δήθεν αυθόρμητους κατοίκους για το ότι μπήκαν σε ένα εστιατόριο σαν τραμπούκοι εκείνοι κι όχι ο Νταλάρας που υπεράσπισε την γυναίκα του όπως θα έκανε κάθε Έλληνας σύζυγος; Εκτός κι αν είναι αδιάφορος βέβαια...
Λυπάμαι για την νεοφασίζουσα νοοτροπία ορισμένων αυθόρμητων ανά την Ελλάδα.

Μάρκος είπε...

"Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της απο κατοίκους, μερίδα παρευρισκομένων στο εστιατόριο την πλησίασαν και εκφράστηκαν εις βάρος της".
Μάθε πρώτα να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, νεοφασίστα υπερασπιστή της Αννούλας και του "άντρα" της. Οι παρευρισκόμενοι στο εστιατόριο, γράφει η είδηση. Δεν μπήκε κανείς σαν τραμπούκος. Έλεος πια!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΨΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ την βολεμένη Νταλάρα σας και την οικογένεια της πρασινορουφιάνοι που δεν καταλαβαίνετε ότι το ΠΑΣΟΚ σας γονάτισε τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Νεοφασίστες είναι οι υπερασπιστές της Νταλάρα και δεν είναι νεοφασισμός αυτός που γίνεται από κάποιους αγανακτισμένους; Έτσι εκτονώνεται η οργή;Πολιτική θέση αυτή είναι;