H Ε&Α ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, διοργανώνει το 1ο εκπαιδευτικό σεμινάριο γαστρονομίας, το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, στις 18:00 στο ξενοδοχείο Naxos Resort.
Ο βραβευμένος σεφ Παναγιώτης Μενάρδος, θα
παρουσιάσει τις νέες γαστρονομικές τάσεις στην σύγχρονη Ελληνική
κουζίνα, με βάσει την κυκλαδίτικη παράδοση, μέσα από μια φρέσκια,
εντυπωσιακή και δημιουργική προσέγγιση. Το σεμινάριο περιλαμβάνει
προετοιμασία, εκτέλεση και γευστική δοκιμή ολοκληρωμένων προτεινόμενων
μενού καθώς και χρήσιμες συμβουλές.