slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

35 χρόνια το ''Λε-Πα", σημαίνει Λευτέρης Πανταζής και συνεχίζει!


του Θανάση Παπαμιχαήλ 
Επικοινωνιολόγος-Συγγραφέας

Είναι γνωστό ότι στο marketing και στη δημιουργία ενός μοναδικού brand personality δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή του ονόματος του brand και στο γραφιστικό σχεδιασμό της οπτικής του ταυτότητας. 
Αυτό είχα κατά νου όταν πρότεινα στον δημοφιλή τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή ,να δώσει το όνομά του στο γυναικείο άρωμα της εταιρείας Sheila'm, προτείνοντας το όνομα "Λε-Πα" , στο πλαίσιο της μοναδικής σχέσης του, με το γυναικείο κοινό. 
Εκείνο που δεν μπορούσα να φανταστώ είναι ότι το ευρηματικό brand ''Λε-Πα", θα έμενε 35 χρόνια στην επικαιρότητα με .έντονες αναφορές, από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.
 Ο κόσμος ακούγοντας και βλέποντας το όνομα ''Λε-Πα", το έχει ταυτίσει με την προσωπικότητα ενός αναγνωρισμένου αϊδού,μιας μουσικής, ενός ήχου και ενός είδους διασκέδασης. Το 'Λε-Πα" αποδείχθηκε ένα διαχρονικό όπλο στα χέρια και στη φωνή ενός καλλιτέχνη με ξεχωριστή προσωπική ταυτότητα που παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. 
Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι το Brand "Λε-Πα"  βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων ανάμεσα στα πιο μεγάλα marketing Brands της εποχής μας. Είναι ένα case study πολύ επιτυχημένο!  
Λευτέρη, σε ευχαριστώ πολύ που υπηρέτησες και υπηρετείς με πολύ αγάπη και με συνέπεια το Brand "Λε-Πα. 
Συνέχισε τη "δια βίου υπηρέτηση" του και σε ευχαριστώ  για την εντιμότητα της αναγνώρισης της πατρότητας του ονόματος "Λε-Πα" ,στην αφεντιά μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: