slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia : Καταθέσει ψυχή και ακόμα μια μεγάλη νίκη με 64-74 επι του Πρωτέα Βούλας

Καταθέσαμε την ψυχή μας! Παίξαμε κατά διαστήματα μπασκετάρα! Νικήσαμε το απόλυτο φαβορί για την άνοδο και φέραμε την σειρά στο σπίτι μας! Αλλά…
Αλλά το μυαλό μας είναι στον Παναγιώτη και τον Παύλο, τους δυο τραυματίες του αγώνα…
Αφιερώνουμε την νίκη και την εμφάνιση στον πρώτο, τον Στάθη μας! Η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να φωνάξουμε δεύτερη φορά στο κέντρο όνομα τραυματία παίκτη μας… Γνωρίζουμε όμως ότι σύντομα θα είναι κοντά μας!!! Περαστικά και σιδερένιος γρήγορα παιχταρά μας!
Το ενδιαφέρον μας στρέφεται και σε ένα άλλο παιδί που συνδέεται με την Νάξο, τον Παύλο Ξύδα, στον οποίο ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και να επιστρέψει γερός και δυνατός στο γήπεδο!
Ο κόσμος μας και πάλι συγκλονιστικός! Δεν υπάρχουν λόγια να τον περιγράψουν!!! Τον ευχαριστούμε για όλα! Ένα σημαντικό κομμάτι της φετινής πορείας οφείλεται σε αυτόν!
Ο χρόνος είναι πυκνός! Το Σάββατο στις 19:00 έχει αγώνα! Τον πιο ιστορικό αγώνα της ομάδας μας! Αγώνα που οδηγεί στους τελικούς ανόδου στην Elite League, αγώνα που μας εξασφαλίζει και δεύτερη ευκαιρία για την άνοδο!
Σας θέλουμε όλους και όλες δίπλα μας, όχι απλά για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αλλά για να ζήσουμε τα όνειρα μας!!!
One more step together!!!
Η Νάξος παίζει μπάσκετ!!!
Φύλλο αγώνα:
Δεκάλεπτα: 13-26, 31-38, 48-44, 64-74
Πρωτέας Βούλας (Μιχελάκος): Πεφάνης 9 (1), Τζόλος 13 (2), Καραμαλέγκος 9 Ι. (1), Παπαγεωργόπουλος 2, Σταθόπουλος 5 (1), Καραμαλέγκος Η. 10 (1), Αλμπίγιανιτς 8, Τσιουμπρής, Παλαιοχωρίτης 8, Ξύδας, Τουμαζάτος.
ΑΠΑΣ Νάξου terranaxia
(Ρουμελιώτης-Χρυσαλας-Κλαδάς): Χαρούνι 27 (4), Λάκοβ 11 (1), Γκαβασιάδης 10, Παρασκευόπουλος 5 (1), Τζόρτζεβιτς 6, Νεόφυτος 2, Κρανιάς 5, Μπακέας 1, Δενδρινός 7, Στάθης.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: