slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκλειστικό: Όταν η Επιτροπή συζήτησε για κίνητρα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών Βασίλης Βενιζέλος

Βασίλης Βενιζέλος
Ποιες ήταν οι δύο προτάσεις που αντιπαρατέθηκαν και δεν κατέληξαν σε κοινή συνισταμένη
Μία πολύ ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση απόψεων αναπτύχθηκε σε μία από τις πρόσφατες συνεδριάσεις των μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, ορισμένα από τα μέλη της Επιτροπής πρότειναν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η Επιτροπή να εισηγηθεί προς την κυβέρνηση την παροχή ουσιαστικών κινήτρων, τα οποία θα παρωθήσουν τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας ηλικίας άνω των 60 ετών να προσέλθουν επιτέλους στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας μας και να λάβουν το εμβόλιο κατά του νέου κοροναϊού.



Σύμφωνα πάντα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, η πρόταση των εν λόγω μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας προέβλεπε τη δραστική μείωση της οικονομικής συμμετοχής των πλήρως εμβολιασμένων συνταξιούχων ασφαλισμένων στην προμήθεια των φαρμάκων τους, ως ένα ουσιαστικό κίνητρο παρώθησης των ανεμβολίαστων ηλικίας άνω των 60 ετών προς τον πλήρη εμβολιασμό τους.

Η πρόταση θα είχε μετατραπεί σε εισήγηση προς την κυβέρνηση, εάν ορισμένα άλλα μέλη της Επιτροπής δεν είχαν αντιπροτείνει η Επιτροπή να εισηγηθεί στην κυβέρνηση την πρόταση, σύμφωνα με την οποία οι ανεμβολίαστοι νοσηλευόμενοι στο ΕΣΥ ασθενείς με νόσο COVID – 19 να υποχρεώνονται να καταβάλλουν εφεξής από την τσέπη τους τα νοσήλια για την νοσηλεία τους.

Η συζήτηση δεν κατέληξε σε κοινή συνισταμένη, καθώς κάθε πλευρά επέμεινε στη δική της πρόταση, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ευρεία συνεννόηση μεταξύ των μελών της Επιτροπής σχετικά με το θέμα.

1 σχόλιο:

Novelty είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι, Εάν χρειάζεστε δάνειο, κάντε αίτηση για δάνειο μέσω της Novelty Finance Inc.

Σας λείπουν συνεχώς μετρητά επειδή σας έχουν αρνηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

Έχετε κουραστεί από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Κουραστήκατε να πληρώνετε περισσότερα από όσα θα έπρεπε για υψηλά επιτόκια; Σου αξίζει μια καλύτερη λύση.

Η Novelty Finance Inc, είναι εδώ με ένα πιστωτικό όριο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιδιώξετε τους γενικούς οικονομικούς σας στόχους.

Με την προσφορά δανείου Novelty Finance, είστε σίγουροι για ποιοτικές υπηρεσίες δανείου όπως π.

• Επιδοτούμενο επιτόκιο 3%, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
• Υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά (Εύκολη εφαρμογή στο δικό σας κατάλληλο μέρος και ώρα)
• Γρήγορη και εύκολη έγκριση εντός 24 ωρών.
• Λάβετε έως και 5 εκατομμύρια ευρώ/δολάρια.
• Ασφαλής και αξιόπιστη διαδικασία, 100% ασφαλής.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο δάνειο, δάνειο με εξασφάλιση και χωρίς εξασφαλίσεις, προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, επενδυτικό δάνειο ή δάνειο για την ολοκλήρωση του έργου σας κ.λπ.

Για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, στείλτε μια επαφή με την Novelty Finance Inc, μέσω
Email: (noveltyfinances@gmail.com)
WhatsApp/ Telegram: +447915601531
Τηλέφωνο: +447915601531

με εκτιμιση
Η κυρία Davina Claire
Διευθύνων Σύμβουλος, Novelty Finance Inc.