slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκτός γραμμής και ...εκτός Ν.Δ


Σε  διαγραφή δύο στελεχών της  προχώρησε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Δωδεκανήσου, καθώς, αποφάσισαν να κατέβουν στις...
επικείμενες εκλογές με τον(ανεξάρτητο υποστηριζόμενο από το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ) υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνό
Πρόκειται για τον Νίκο Γερονικόλα, υπεύθυνο του
τομέα τουρισμού της ΝΟΔΕ, και για τον Φοίβο-Παναγιώτη Παρασκευόπουλο πρώην πρόεδρο της περιφερειακής οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου οι οποίοι διαγράφονται με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη.
Τα δύο στελέχη ανακοίνωσαν ότι θα είναι υποψήφιοι με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνό (ανεξάρτητο υποστηριζόμενο από το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ) ενώ η ΝΔ έχει ανακοινώσει την υποστήριξη της στο νυν περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο....
Από την ΝΟΔΕ Δωδ/νήσου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε χθες το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, γνωστοποιούμε:
1) Την διαγραφή του κου Νικόλαου Γερονικόλα του Ιακώβου από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.
2) Την διαγραφή του κου Φοίβου-Παναγιώτη Παρασκευόπουλου του Σταύρου από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.
Οπως διευκρινίστηκε τα δύο πρώην πλέον στελέχη της ΝΔ διεγράφησαν γιατί θα είναι στις εκλογές του Μαΐου υποψήφοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον κ. Μανώλη Γλυνό, αν και κατείχαν κομματικά αξιώματα (γι’ αυτό και δεν διαγράφονται και άλλοι, αν και συμπράττουν, επειδή δηλαδή δεν είναι αξιωματούχοι του κόμματος).
Ειδικότερα ο κ. Νικ. Γερονικόλας, από το 2016 είναι υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής (ΝΟΔΕ) Δωδ/σου της ΝΔ και ο Φοίβος Παρασκευόπουλος, υπήρξε:
• Πρόεδρος περιφερειακής οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου ΝΔ 2015-2017
• Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νότιο Αιγαίο κατά τις εσωκομματικές εκλογές
• Τομεάρχης ΝΔ βορείου συμπλέγματος 2006-2009
Κύκλοι της Πειραιώς, εξηγούσαν εξάλλου χθες, ότι η συνεργασία στελεχών της ΝΔ με αντίπαλο συνδυασμό, αποτελεί «ευθεία προσβολή και προς το πρόσωπο του προέδρου κ. Κυρ. Μητσοτάκη, επιλογή του οποίου υπήρξε ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος και για την στήριξη της υποψηφιότητας του οποίου αφίχθη πρόσφατα στη Ρόδο».
Τοπικά στελέχη της ΝΔ εξάλλου δήλωναν χθες ότι πιθανότατα πίσω από τους “αποστάτες” να κρύβονται τα ίδια πρόσωπα που και σε άλλες εκλογές στήριξαν αντίπαλους συνδυασμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: