slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κοινό Τηνίων - Γιατί διεγράφη ΤΩΡΑ ο κ. Σανταμούρης

Ακούσαμε, ζωντανά, τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Σανταμούρη στην προσπάθεια του να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, να χαρακτηρίζει τα Άτομα με Αναπηρία, "καταραμένα από το θεό ή σφάλματα την φύσης". Δεν ακούσαμε όμως καμιά παρατήρηση ή μομφή, ούτε από τον δήμαρχο Τήνου κ. Γιάννη Σιώτο, που όπως είπε ο ίδιος "είτε σας αρέσει είτε όχι, έχω πάντα ανοικτό μικρόφωνο" και έχει την δυνατότητα να παρεμβένει οποιαδήποτε στιγμή, ούτε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Πέτρο Μαρκουίζο, ως όφειλε.

Οι δηλώσεις Σανταμούρη είναι απολύτως καταδικαστέες και πηγάζουν από αποκρουστικές ιδεολογίες που χωρίζουν τους ανθρώπους σε ανώτερους και κατώτερους. Είναι απαράδεκτες και προσβλητικές για οποιοδήποτε πολίτη με στοιχειώδη δημοκρατική παιδεία και ενσυναίσθηση. Δεν μας έκαναν όμως να πέσουμε από τα σύννεφα. Είναι γνωστές άλλωστε, οι συμπεριφορές του, με την ανοχή του δημάρχου. Ο ένας κόβει κι ο άλλος ράβει.

Δεν περιμέναμε ούτε κάποια καλύτερη αντίδραση από την πλειοψηφία. Είναι προβλέψιμες πια οι αντιδράσεις τους.

Το διαπιστώσαμε στην προηγουμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο κ. Σανταμούρης, με την ανοχή του δημάρχου, δικαιολογούσε το ξύλο από την αστυνομία σε πολίτες της Τήνου που διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών.

Το διαπιστώσαμε σήμερα, όταν με καθυστέρηση δεκαέξι ωρών, ο δήμαρχος έβγαλε την πρώτη του χλιαρή, χλιαρότατη αντίδραση, που γενικά και αόριστα αναφέρεται στα δικαιώματα των ΑμεΑ, χωρίς καμιά αναφορά στις δηλώσεις Σανταμούρη.

Το διαπιστώσαμε όταν χρειάστηκαν είκοσι τέσσερις ώρες, για να ενεργοποιηθούν, ουσιαστικά, τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του δήμαρχου και της δημαρχιακής του ομάδας, μετά από μια χιονοστιβάδα αντιδράσεων που πήραν πανελλήνιες διαστάσεις, και να προχωρήσουν σε διαγραφή του κ. Σανταμούρη.

Δεν είναι τυχαίο που θέση υπέρ τον ΑμεΑ πήρε σήμερα και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, αν και ο κ. Δήμαρχος δεν σταματάει να υπενθυμίζει ότι δεν εκπροσωπεί ο ίδιος την κυβέρνηση και ότι δεν έχει σχέση το Δημοτικό Συμβούλιο με την Βουλή.

Δυστυχώς για τον Δήμο μας, συμπεριφορές όπως του κ. Σανταμούρη αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Αν ο κ. Σανταμούρης, δεν έθιγε την συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, που έχει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας, αν το γεγονός δεν έπαιρνε τις διαστάσεις που πήρε, με ότι συνεπάγεται αυτό για τις πολιτικές καριέρες του δημάρχου και του χώρου που τον στηρίζει, δεν θα ασχολούνταν κανείς. Σήμερα θα ήταν απλά άλλο ένα Σάββατο.

1 σχόλιο:

Novelty είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι, Εάν χρειάζεστε δάνειο, κάντε αίτηση για δάνειο μέσω της Novelty Finance Inc.

Σας λείπουν συνεχώς μετρητά επειδή σας έχουν αρνηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

Έχετε κουραστεί από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Κουραστήκατε να πληρώνετε περισσότερα από όσα θα έπρεπε για υψηλά επιτόκια; Σου αξίζει μια καλύτερη λύση.

Η Novelty Finance Inc, είναι εδώ με ένα πιστωτικό όριο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιδιώξετε τους γενικούς οικονομικούς σας στόχους.

Με την προσφορά δανείου Novelty Finance, είστε σίγουροι για ποιοτικές υπηρεσίες δανείου όπως π.

• Επιδοτούμενο επιτόκιο 3%, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
• Υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά (Εύκολη εφαρμογή στο δικό σας κατάλληλο μέρος και ώρα)
• Γρήγορη και εύκολη έγκριση εντός 24 ωρών.
• Λάβετε έως και 5 εκατομμύρια ευρώ/δολάρια.
• Ασφαλής και αξιόπιστη διαδικασία, 100% ασφαλής.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο δάνειο, δάνειο με εξασφάλιση και χωρίς εξασφαλίσεις, προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, επενδυτικό δάνειο ή δάνειο για την ολοκλήρωση του έργου σας κ.λπ.

Για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, στείλτε μια επαφή με την Novelty Finance Inc, μέσω
Email: (noveltyfinances@gmail.com)
WhatsApp/ Telegram: +447915601531
Τηλέφωνο: +447915601531

με εκτιμιση
Η κυρία Davina Claire
Διευθύνων Σύμβουλος, Novelty Finance Inc.