slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Μέγα πλήθος» στη συγκέντρωση των στρατιωτικών (φώτο-βίντεο)

Χιλιάδες απόστρατοι και εν ενεργεία στελέχη των ένοπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας πραγματοποίησαν σήμερα προς τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις και στις αποδοχές τους.
Με συνθήματα και πανό ενάντια στο μνημόνιο, την εξαθλίωση και τη φτώχεια, στη συγκέντρωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ηρακλείου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, ο Σύνδεσμος Απόστρατων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας νομού Μεσσηνίας και η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών νομού Αττικής.

Προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου μίλησαν εκπρόσωποι του Συντονιστικού Δράσεων εν Ενεργεία και Αποστρατεία Στελεχών Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο διοργάνωσε και τη σημερινή...
εκδήλωση.









5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bZbCDdHYBTs
ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ποιο πολλοί από δαύτους είναι νοσταλγοί της Χούντας ή της πλάκας που νομίζουν ότι οι στρατιωτικοί είναι η ελίτ της κοινωνίας. Οι περισσότεροι αν κρίνω και από τους Ναξιώτες δεν κάνανε ούτε για λοχίες. Γέμισε ο τόπος από απόστρατους στρατηγούς που τώρα είναι γεροντάκια στη σύνταξη και νομίζουν επειδή κάποτε ήταν καραβανάδες ότι τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και οι κοιλάρες τους αξίζουν περισσότερο από των άλλων που παίρνουν σύνταξη 500 Ευρω. Νοσταλγούν τη Χούντα και τώρα γυροφέρνουν στη Χρυσή Αυγή και στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν ζυγίσετε το μυαλό και των τριών μαζί της φωτογραφίας είναι ελαφρότερο από το μυαλό ενός μόνο αγρότη.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος Λοχίας μάλλον σου πήδηξε την μητέρα 22:48. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Από αυτό που γράφει ο παραπάνω 15:24 Στρατιγο-φαντάρος φαίνεται το επίπεδο του και δείχνει ότι ο χθεσινός 22:48 έχει απόλυτο δίκιο για ότι γράφει. Όχι για λοχίας αλλά ούτε για βεργάτης του 1800 δεν έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν είστε και αγράμματοι υπάρχει ακόμη ένας λόγος να μην γράφετε στα blogs. Ποιος βεργάτης βρε ηλίθιε. Τι σε πείραξε ρε 22:31. Η αποκάλυψη για τη μητέρα του 22:48 ή επειδή του την πήδηξε λοχίας; Ή μήπως σου ξύπνησε μνήμες.