slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου - "Ξεκίνησε και επίσημα η καμπάνια εγγραφής νέων μελών στο ΣΥΡΙΖΑ"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησε και επίσημα η καμπάνια εγγραφής νέων μελών στο ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά και στα νησιά μας (Πάρο και Αντίπαρο) καμπάνια εγγραφής νέων μελών και καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες, που τον στήριξαν ως κυβέρνηση και συνεχίζουν να τον στηρίζουν, να ενταχθούν στις γραμμές του και να γίνουν οργανικό του κομμάτι.

Στόχος του κόμματος είναι η ισχυροποίηση των δεσμών του με την κοινωνία, ώστε να αποτελέσει τον βασικό κορμό ενός προοδευτικού πόλου, που θα αντιπαρατεθεί με τις δυνάμεις της συντηρητικής δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού.


Η δεξιά νεοφιλελεύθερη πολιτική, που προκλητικά υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα, που επιχειρεί να πάρει πίσω τα μέτρα που ανακουφίζουν τα ασθενέστερα λαϊκά στρώματα, που επαναφέρει αντεργατικούς νόμους, που ιδιωτικοποιεί τη δημόσια υγεία και το συνταξιοδοτικό σύστημα, επιβάλλεται να ανατραπεί.

Είναι η πολιτική που μας οδήγησε στα μνημόνια, φτωχοποιώντας τον ελληνικό λαό και πλουτίζοντας ταυτόχρονα την ολιγαρχία του χρήματος.

Και η ανατροπή της αποτελεί πρώτιστο καθήκον και υποχρέωση κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που καθημερινά κατασυκοφαντείται με ψεύδη από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, που κάνουν το άσπρο μαύρο, διαθέτει ένα μόνο στήριγμα.

Το δημοκρατικό λαό της Ελλάδας, που μόνο αυτός οργανωμένα μπορεί να δώσει την πολιτική μάχη της ανατροπής ενός συστήματος που ανασυντάσσεται ασκώντας ασφυκτικό έλεγχο στο κράτος και τους θεσμούς, όπως είναι η δικαιοσύνη για να κουκουλώσει κορυφαία σκάνδαλα, όπως αυτό της NOVARTIS.

ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο ο πρόεδρός του και τα προβεβλημένα στελέχη του.

ΣΥΡΙΖΑ είναι και οι δημοκρατικοί πολίτες της Χώρας, το 32% των πρόσφατων εθνικών εκλογών, που καλούνται τώρα να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και να τον διαμορφώσουν σε ένα ρωμαλέο κίνημα ανατροπής με βάση τις διαχρονικές αξίες της αριστεράς.

Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια: