slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.


1) Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους  Δήμου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

2) Προς τους Προέδρους των Συμβουλίων  των  Δημοτικών Κοινοτήτων Νάξου, και  Ηρακλειάς Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.



Κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 65 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 και το με αρ. πρωτ. 46214/18-06-2019 διευκρινιστικό  έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, παρακαλούμε  να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Κατάστημα, στις  9 Αυγούστου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00μ.μ.,με τα .....
παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.       Ανακήρυξη του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2.        Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων οι οποίες είναι εγγεγραμμένες σε Κ.Α. του δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2019, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 του ν. 4555/2018, για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων προς του τιμήν του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
3.       Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: «Αφαλάτωση Ηρακλειάς».
4.       Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ανάθεσης της εργολαβίας παροχής υπηρεσιών: «Συλλογή και μεταφορά ογκωδών και λοιπών στερεών αποβλήτων» και «Συλλογής και μεταφοράς ΑΕΚΚ» σε ιδιώτες, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 61 του Ν. 3979/2011.
5.       Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων σε επιτροπές προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
6.       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 87/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Λ.Τ.Νάξου, η οποία αφορά την έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2018, του νομικού προσώπου.
7.       Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 33/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου  του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά την έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2018, του νομικού προσώπου.

Το θέμα με αριθμό 3 της παρούσας αφορά την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενου έργου από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, ενώ τα υπόλοιπα θέματα της παρούσας αφορούν τρέχοντα ζητήματα που άπτονται της καθημερινής και εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ως και την κάλυψη ήδη ανειλημμένων υποχρεώσεων και την ανταπόκριση σε προθεσμίες που απορρέουν από την κείμενη νομοθεσία.   


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
                                                                                                                      
Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: