slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λεονάρδος Χατζηανδρέου: Μήνυμα ΝΙΚΗΣ από το Χαλκί Νάξου(Βίντεο-φωτο)



Το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου μετέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ΛεονάρδοςΧατζηανδρέου στους κατοίκους της Κεντρικής και της Ορεινής Νάξου στην ομιλία του κατά την ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Χαλκί με μεγάλη επιτυχία η Δημοτική Παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε».


Στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Γυμνασίου Τραγαίας ο ΛεονάρδοςΧατζηανδρέου μεταξύ άλλων ανέπτυξε την προγραμματική πρόταση της παράταξης του για ........τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τη διαχείριση υδάτων, τη χωροταξία, τον πολιτισμό και την ισόρροπη ανάπτυξη στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.



«Βρισκόμαστε στο Χαλκί, στο Μυστρά της Νάξου που μπορεί να αναδειχτεί ως πυλώνας ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής» σημείωσε.


Αναφερόμενος στον πρωτογενή τομέα ο κ. Χατζηανδρέου τόνισε ότι αποτελεί σημαντικό πυλώνα της οικονομίας του νησιού και θα στηριχτεί προκειμένου να παραμείνει ο κόσμος στην ορεινή Νάξο. «Έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε ένα κομμάτι του τουρισμού από τις παραλίες στην ορεινή Νάξο» επανέλαβε, περιγράφοντας το όραμα του για τη σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό.


9 χρόνια δεν έχει μπει ένα λιθαράκι σε ένα άλλο


«Είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, μια ανατροπή στο υφιστάμενο δημοτικό καθεστώς, το οποίο επί 9 χρόνια δεν έχει βάλει ένα λιθαράκι επάνω στο άλλο» σημείωσε ο κ. Χατζηανδρέου ο οποίος υπογράμμισε παράλληλα ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν εκμεταλλεύτηκε τον «κουμπαρά» της περιφέρειας και δεν ετοίμασε μελέτες ώστε να επωφεληθεί από χρηματοδοτήσεις και να παράξει έργο.


«Σε πρόσφατη επίσκεψη στο δημαρχείο είδα το δήμαρχο, ο οποίος μου είπε ότι πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος τηρώντας την δεοντολογία... Σε ότι μας αφορά, εμείς είμαστε εκείνοι που θα την τηρήσουμε μέχρι το τέλος. Ελπίζω και εύχομαι ότι το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι γιατί διάφορα μηνύματα έρχονται στα αυτιά μας. Εμείς δεν θα το επιτρέψουμε και λέμε από τώρα ότι δεν μας αγγίζει τίποτα από όλα αυτά» τόνισε.


Δημιουργία ενιαίου φορέα για τη διαχείριση υδάτων


Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» στην ομιλία του, έκανε διαίτερη αναφορά στο νερό και στη δημιουργία ενιαίου φορέα διαχείρισης, αλλά και στα επεισόδια που έγιναν πριν από μερικούς μήνες όταν οι αγροτοκτηνοτρόφοι ήρθαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ.


«Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την ιστορία με το νερό τον περασμένο χρόνο. Πολλοί ξενοδόχοι μου είπαν ότι εάν φέτος δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με το νερό προτιμούν να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους παρά να δυσφημιστούν. Απορώ πως δεν παρενέβη Εισαγγελέας όταν έγινε δημόσια δήλωση ότι δεν υπήρχε έλεγχος του νερού τον τελευταίο χρόνο από τη δημοτική αρχή» είπε και πρόσθεσε:


«Το ζήτημα της διαχείρισης του νερού της Νάξου θα μπει κάτω από ένα ενιαίο φορέα για μια ισόρροπη κατανομή. Αυτός ο φορέας είναι από τις πρώτες προτεραιότητες μας και θα τον επιβλέπω εγώ προσωπικά».


«Αύριο θα δικαιωθείτε όλοι για την υποστήριξη και την αγάπη σας στην παράταξη μας»


Ο κ. Χατζηανδρέου αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του το χαρακτήρισε «σημαντικό και αξιόλογο».
«Έχουμε τη δυνατότητα με αυτούς τους άξιους ανθρώπους και σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο να παρέμβουμε και να επιλύσουμε προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί» τόνισε.


«Εμείς θα πορευτούμε με την αγάπη του λαού της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Θα πορευτούμε με την αγάπη όλων των ανθρώπων που αγαπάνε τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες και θέλουν αυτός ο τόπος να έχει ένα καλύτερο μέλλον.
Θα πορευτούμε με την αγάπη όλων των ανθρώπων που θέλουν αυτός ο τόπος να είναι ιδανικός για το «αύριο» των παιδιών μας.
Θα πορευτούμε με όλους εσάς που στηρίζετε αυτό το συνδυασμό γιατί ΜΑΖΙ θα Αλλάξουμε την καθημερινότητα της Νάξου. ΜΑΖΙ θα πορευτούμε για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες του 21ου αιώνα.
Σας υπόσχομαι ότι αύριο θα δικαιωθείτε όλοι για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνετε και στο πρόσωπο το δικό μου και των συνεργατών μου» κατέληξε.



Να σημειωθεί ότι παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βλάσης Τσιόγκας, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» Γιώργος Γκούφας, ΛυτώΓουρζή, Κατερίνα Μουστάκη και Μιχάλης Φραγκίσκος, πρόεδροι κοινοτήτων, ο π. Αντιδήμαρχος Δρυμαλίας Γιώργος Σουλής και εκπρόσωποι φορέων.












Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: