Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Τσίπρας φεύγει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται»


«Εκλογές θα έχουμε μέσα στο 2018. Η ετερόκλητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία βρίσκεται σε αποσύνθεση και η Κυβέρνηση σε αποδρομή. Ο Τσίπρας φεύγει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται». Αυτό τονίζει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο», ο  κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 


Αναφερόμενος στο ταξίδι του κ. Τσίπρα στις Η.Π.Α., ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Πρώτα απ’ όλα – και είναι πασιφανές – το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις Η.Π.Α. έγινε σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για τη χώρα μας. Την ώρα, δηλαδή, που υπάρχει αστάθεια στη Ν.Α. Μεσόγειο και οι σχέσεις των Η.Π.Α. με την Τουρκία αντιμετωπίζουν, εξαιτίας του Ταγίπ Ερντογάν, σοβαρά προβλήματα. Υπήρχε, δηλαδή, μια μοναδική ευκαιρία να πετύχει ο κ. Τσίπρας συγκεκριμένες δεσμεύσεις της αμερικανικής ηγεσίας για τα εθνικά μας ζητήματα - τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τα Σκόπια, το μεταναστευτικό - αλλά και να διαμορφώσει έναν οδική χάρτη στρατηγικής σχέσης σε όλους τους τομείς ελληνικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην προσέλκυση επενδύσεων. Το μόνο συγκεκριμένο που ακούσαμε μετά την συνάντηση Τσίπρα – Τράμπ, είναι η συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16 και οι αντιφατικές διαρροές του κ. Καμμένου για το κόστος και κάποια αντισταθμιστικά που γεννούν απορίες και είναι ανάγκη να ενημερωθεί άμεσα η Βουλή».

«Σε ό,τι αφορά γενικότερα τις επενδύσεις», σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «είναι αυτονόητο πως δεν αρκεί μια κλεμμένη ρητορική. Ο κ. Τσίπρας – και σε αυτόν τον τομέα – εμφανίζεται με κεφάλι Ιανού. Άλλα λέει και άλλα κάνει. Και, δυστυχώς, το έχει επιβεβαιώσει σε πολλές περιπτώσεις. Στις Σκουριές, στο Ελληνικό, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα. Από την αυταπάτη, πέρασε στην πολιτική απάτη. Και κάτι ακόμα: Επενδυτές, δεν έρχονται ακούγοντας λόγια, αλλά βλέποντας έργα. Και αυτό που βλέπουν σήμερα είναι μια Κυβέρνηση αναξιόπιστη, περιβάλλον εχθρικό, ληστρική φορολογία, μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές, έλλειμμα ρευστότητας. Νέες επενδύσεις, όμως, και νέες επιχειρήσεις – κατ’ επέκταση και νέες θέσεις εργασίας – μπορούμε να έχουμε μόνο με μια τολμηρή, συνεπή και αξιόπιστη, μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση. Και αυτό θα γίνει σύντομα με την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».


Απαντώντας σε ερώτηση για το στίγμα της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Λαζαρίδης τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία είναι, από την ίδρυσή της, φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή, δημοκρατική, λαϊκή και πατριωτική παράταξη. Και αυτό ακριβώς εκφράζει σταθερά, με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν περιχαρακωνόμαστε σε ετικέτες του χθες, δεν αποκλείουμε κανένα δημοκράτη και δεν διχάζουμε. Απευθυνόμαστε στους παλιούς αγωνιστές της Παράταξης που μπορεί κάποια στιγμή να πικράθηκαν. Απευθυνόμαστε στους πολίτες που αποστασιοποιήθηκαν από την πολιτική. Απευθυνόμαστε στη νέα γενιά που πληρώνει τα λάθη του χθες. Απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, χωρίς να ρωτούμε τι ψήφισαν χθες. Όμως! Πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να πολώνει, να φανατίζει και να εξαπατά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ακολουθήσει. Στο ταμπλό του Τσίπρα, το ταμπλό του μίσους και του διχασμού δεν παίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :