slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλεύρης: Έχουμε 1300 κλίνες ΜΕΘ από 557 που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ - Το ΕΣΥ παρέχει στους ασθενείς την καλύτερη θεραπεία

www.parapolitika.gr«Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο του στο πεδίο που λαϊκισμού και της λάσπης που και καλά το ξέρει και καλά το υπηρετεί»Σκληρή απάντηση στο ερώτημα του ΣΥΡΙΖΑ αν νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ με κίνδυνο της ζωής τους 139 ασθενείς που θα έπρεπε να βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για λαϊκισμό και λάσπη.

«Οι κλίνες ΜΕΘ του ΕΣΥ έχουν υπερδιπλασιαστεί από τις 557 που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε 1300 και το σύνολο των κλινών ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα βρίσκεται στην πλήρη διαχείριση του ΕΣΥ. Συνεπώς τι ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να επιτάξουμε κλίνες ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα που ήδη μας έχουν διατεθεί; Ή να βγάλουμε από αυτές τους ασθενείς που ήδη νοσηλεύονται;», διερωτάται ο Θάνος Πλεύρης.

Και συμπληρώνει: «Όλη η χώρα είναι μια Υγειονομική Περιφέρεια και το ΕΣΥ παρέχει στους ασθενείς την καλύτερη θεραπεία, όπως προβλέπουν οι κανόνες της Ιατρικής επιστήμης. Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο του στο πεδίο που λαϊκισμού και της λάσπης που και καλά το ξέρει και καλά το υπηρετεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: