slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στο γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμο Β΄ Πέτρο Βασιλάκη.
 Ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον κ. Τσαρδινάκη για την ανάληψη των νέων του

Μουσικοκινητική παράσταση στη Νάξο

 
Το Τμήμα Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΔΙΕΚ Νάξου, σας καλεί να παρακολουθήσετε την ερασιτεχνική μουσικοκινητική παράσταση του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά "Σερπαντίνες", που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 18:30 στο αμφιθέατρο του Λυκείου Νάξου...




Η Είσοδος είναι Ελεύθερη

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης: «Παραβίαση της Ελευθερίας του Τύπου και καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων στην Τουρκία.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΝΩΛΗΣ Κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Κ.Ο.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ερώτηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη για το κλείσιμο της τουρκικής εφημερίδας Zaman.
Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης: «Παραβίαση της Ελευθερίας του Τύπου και καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων στην Τουρκία.»

O Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης

Συνάντηση εργασίας Λεονταρίτη με εκπροσώπους της Ομάδας Εργασίας Σύμπραξης Παροναξίας



Την απόφαση των τοπικών κοινωνιών της Νάξου, της Πάρου και της Αντιπάρου να αυτοοργανωθούν σε αναπτυξιακά θέματα και να προχωρήσουν στη σύσταση Διαδημοτικής Σύμπραξης προς αυτό τον σκοπό στηρίζει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Σε συνάντηση εργασίας που είχε σήμερα ο

Σε Μήλο και Κίμωλο ο Νίκος Συρμαλένιος


Την Μήλο και την Κίμωλο επισκέφθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος, όπου είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, αλλά και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Στη Μήλο ο κ. Συρμαλένιος συναντήθηκε τον επιστημονικό διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ηλία Αποστολόπουλο, με τον

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ιωάννη Μαργαρίτη στη Νέα Υόρκη

 
    Ο  Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ιωάννης Μαργαρίτης βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, συμμετέχοντας στο  "Road Show", που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με στόχο την τουριστική προβολή των νησιών της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου σε εξειδικευμένους Tour Operators και Travel Agents.
  Κατά την παραμονή του εκεί, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη μόνιμη αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών,  πρέσβειρα  Αικατερίνη Μπούρα, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις ενέργειες που καταβάλλει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την τουριστική προβολή των νησιών και δήλωσε  την διάθεσή  της να βοηθήσει, στο μέτρο του δυνατού, τις προσπάθειες αυτές.