slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στις 4 Μαρτίου εκδίκαση για το ΦΠΑ:

 NIKLIANOS  
 
Η ώρα της εκδίκασης έφτασε... Οπως έγινε γνωστό μέσω ενημέρωσης από τον Δικηγορικό Σύλλογο Νάξου ορίστηκε για την 4η Μαρτίου 2016 η εκδίκαση της αίτησης του Δικηγορικού Συλλόγου από την Ολομέλεια της ΣτΕ για την ακύρωση της ΚΥΑ για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών, Κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά " Από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, λόγω της σπουδαιότητάς της θα κριθεί την 4/3/2016 όπου ορίστηκε δικάσιμος, η Αίτηση του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου για την ακύρωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Συγκεκριμένα, η αίτηση του

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το μεταναστευτικό παρουσία των κυρίων Γιούνκερ και Τουσκ


Στη σημερινή Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρουσία του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κυρίου Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κυρίου Ντόναλντ Τουσκ, ο κύριος Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, Επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε τα εξής:

Ο Σκουρλέτης υπερασπίζεται και τους διορισμούς και την απάντηση του γραμματέα Σχινά


Με ύβρεις και συκοφαντίες «απαντά» ο Σκουρλέτης για τον διορισμο του «αντιστασιακού» Σχινά
Με ύβρεις και συκοφαντίες αλλά χωρίς απαντήσεις επί της ουσίας σχολίασε ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης στην αποκάλυψη για την πρόσληψη στο Δημόσιο του αδερφού και της μητέρας του γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου.
Χωρίς να δίνει επί της ουσίας καμία απάντηση γι” αυτό καθ”

Fwd: Κοπή πίτας πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γραφείο του Αυγενάκη - Αυγενάκης: "Μέσα στο 2016 η Ελλάδα θα έχει τον επόμενο Κρητικό Πρωθυπουργό"

Σε ευχάριστο κλίμα και με αισιοδοξία έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα συνεργάτες και φίλοι του αν. Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, στο πολιτικό του γραφείο στο Ηράκλειο, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και επιτυχίες.

Ερώτηση Γιάννη Βλασερού μέσω Πασοκ στη Βουλή για το νοσοκομείο Νάξου


O Γιάννης Βλασερός προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία για το οξύτατο πρόβλημα λειτουργίας του νοσοκομείου της Νάξου ήλθε σε επαφή με τους γραμματέα και διευθυντή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου και Βασίλη Εξαρχο και από κοινού αποφάσισαν να κατατεθεί στην Βουλή από την Συμπαράταξη εκ μέρους της υπευθύνου για θέματα υγείας βουλευτού Εύης Χριστοφιλοπούλου επερώτηση που θα αφορά την λειτουργία του νοσοκομείου.

Το κείμενο πού κατατέθηκε έχει ως εξής:

Νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων στις Κυκλάδες


Τριάντα δύο διαφορετικά κλιμάκια και μειώσεις σχεδόν στο σύνολο των τιμών ζώνης σε ολόκληρη την επικράτεια από 5% ως 21% περιλαμβάνει η υπουργική απόφαση για τις νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων που πρόκειται να δοθεί τις επόμενες ημέρες στη δημοσιότητα.

Δεν αλλάζουν οι ζώνες

Στα λευκά η Σκόπελος - Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ


Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η χώρα με πολλές περιοχές να έχουν υποδεχθεί για τα καλά τον χιονιά.

Η Σκόπελος είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα νησιού που φόρεσε τα λευκά του. Οι φωτογραφίες, μάλιστα, με τους κατοίκους του νησιού των Βόρειων Σποράδων να βρίσκονται βυθισμένοι στο χιόνι, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις φώτο εδώ:

ΠΝΑΙ: "Στροφή το 2016 στην κοινωνία"


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στο διοικητικό μέγαρο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο (πλατεία Τσιροπινά), εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων. Με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στη Σύρο, το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι σύμβουλοι απ” όλες τις παρατάξεις.

Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β”, ο

Αυτή είναι η Κοινωνική δικαιοσύνη και ο κούφιος ψευτοαριστερισμός που σας περιβάλει

Σχόλιο του γραμματέα νεολαίας του ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, Σταμάτη Δημητροκάλη στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που υποστηρίζει ότι μέλη της οικογένειας του γραμματέα νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα-Σχινά Παπαδόπουλου, διορίστηκαν στο δημόσιο:

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Το τουριστικό πλάνο για το 2016


Το τουριστικό πλάνο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το 2016 ήταν το πρώτο και σημαντικότερο θέμα συζήτησης στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο που διεξάγεται αυτή την ώρα στη Σύρο.
Το σώμα κλήθηκε να εκγρίνει το σύνολο των δράσεων που θα υλοποιηθούν μέσα στη νέα χρονιά για την τουριστική προβολή των νησιών των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.
Από τα υπόλοιπα θέματα που θα εγκριθούν σήμερα ξεχωρίζουν αυτά για την χρηματοδότηση των Δήμων των Κυκλάδων για την