slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προπονητικό σεμινάριο & Eugenios Gerards Soccer Camp στην Πάρο 27.06.16 - 01.07.2016

Στις 27 Ιουνίου 2016, ο Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς  χαιρέτισε την έναρξη του προπονητικού σεμιναρίου και του Eugenios Gerards Soccer Camp που συνδιοργανώνεται για 1η φορά στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο νησί της Πάρου από την  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ.

Στόχος του EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP 2016, είναι η εκπαίδευση των μικρών παιδιών - ποδοσφαιριστών με σωστή προσέγγιση στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο. Επίσης να μεταδώσει ιδέες και γνώσεις για την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου. 

Για αυτόν το λόγο προγραμματίστηκε η  διεξαγωγή του 13ου καμπ να γίνει φέτος εκτός από την Αθήνα και την Κρήτη και στην Πάρο, με αφορμή και με το ότι συμπίπτει το Παγκυκλαδικό τουρνουά στο νησί της Πάρου.
Οι μικροί αθλητές των Κυκλάδων θα έχουν την δυνατότητα  να εκπαιδευτούν στις νέες τάσεις του σύγχρονου παιδικού ποδοσφαίρου και να γνωρίσουν  μερικούς από τους πιο έμπειρους προπονητές οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει αρκετούς παίκτες που τώρα ανήκουν σε ομάδες της SUPER LEAGUE!
Η φιλοσοφία του καμπ είναι να μεταφέρει ιδέες και γνώσεις σε παιδιά γονείς και ειδικά σε προπονητές για να μπορέσουν να γίνουν όλοι ακόμα καλύτεροι!
Οι ημερομηνίες που έχουν προγραμματιστεί είναι από 27 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου του 2016 και οι ώρες είναι από τις 17.30 έως τις 21.00, στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου.
Ο στόχος της διοργάνωσης είναι όλα τα παιδιά να μάθουν παίζοντας  και να φεύγουν από το γήπεδο με ενθουσιασμό αλλά και με πολλά χαμόγελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: