slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Βρισκόμαστε σε εκλογική ετοιμότητα»

 Του Θεοδόση Δανάμπαση
Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν πριν από λίγο τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Νομαρχιακής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ) Κυκλάδων.
Ο υψηλός προσκεκλημένος που έχει έρθει στη Σύρο από το πρωί ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έφτασε στα γραφεία πεζός μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Γαβιώτη, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που είχε κλείσει την οδό Ελ. Βενιζέλου.
Σύσσωμη σχεδόν η πολιτική ηγεσία του νησιού, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ άκουσαν πρώτα τον κ. Γαβιώτη να κάνει ένα σύντομο χαιρετισμό, υπενθυμίζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη το γεγονός ότι ο πατέρας του είχε υπηρετήσει μέρος της θητείας του στη Σύρο, ενώ λίγο αργότερα τον λόγο πήρε ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος τόνισε την τιμή και ευχαρίστηση που νοιώθει να βρίσκεται και πάλι στη Σύρο.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε μια αναφορά στις δυσμενείς πολιτικές εξελίξεις με την απόφαση της Μ.Βρετανίας να βρεθεί εκτός Ευρώπης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως τη χειρότερη κυβέρνηση μετά την Μεταπολίτευση και στηλίτευσε κάθε λαικίστικη πολιτική εξαγγελία έχει ακουστεί από τα στόματα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεγέλασαν τους έλληνες ψηφοφόρους, ζητώντας μάλιστα σύντομα εκλογές.

Με το πέρας των ομιλιών και αφού είχε προηγηθεί η τέλεση του αγιασμού, ο κ. Μητσοτάκης έκοψε την κορδέλα με την παρουσία μικρών παιδιών, και ανέβηκε να δει και από κοντά τα γραφεία της ΝΟΔΕ.









Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια: