slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με τέσσερις φωτογραφίες «καρφώνει» ο Σαμαράς τον Τσίπρα για τον αγωγό ΤΑΡ


Να «φρεσκάρει» τη μνήμη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι σήμερα… πανηγυρίζουν για τα οικονομικά οφέλη του αγωγού ΤΑΡ, τον οποίο ως αντιπολίτευση «πολεμούσαν», θέλησε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με ανάρτηση σε σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

Δίχως κανένα άλλο σχόλιο και μόνο με τη λεζάντα «Αγωγός Trans Adriatic Pipeline (TAP) 2013» να συνοδεύει τις τέσσερις φωτογραφίες που «ανέβασε», ο κ. Σαμαράς θέλησε να θυμίσει ότι ήταν ο πρώτος που έβαλε την υπογραφή του σε μεγάλα επενδυτικά προγράμματα, που αφορούν στην ενέργεια, μεταξύ των οποίων και ο αγωγός ΤΑΡ.

Με αφορμή, άλλωστε, τη φιέστα που διοργάνωσε σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, η ΝΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε τα εξής: «Η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που οραματίστηκε, σχεδίασε και δρομολόγησε η Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποκλίνεται στο έργο αυτό. Τρέχει λαχανιασμένος να εγκαινιάσει ένα έργο, που ο ίδιος συνειδητά χτυπούσε και συστηματικά υπονόμευε. Όπως ακριβώς έκανε και με την Cosco. Αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Τελευταίος στα έργα ανάπτυξης, πρώτος στις καταιγίδες φόρων».








Δεν υπάρχουν σχόλια: