slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξενοδοχοϋπάλληλοι Ρόδου: Ανεπιθύμητα πρόσωπα οι βουλευτές της συγκυβέρνησης


Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταδικάζει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για το πολυνομοσχέδιο που υπερψήφισε την περασμένη Κυριακή. Κατηγορούμε τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Καμένο Πάνο, ο οποίος προεκλογικά μας υποσχόταν λαγούς και πετραχήλια και κατηγορούσε τα μνημόνια και όπως φαίνεται έχει γίνει ο πρώτος μνημονιακός.
Ειδικότερα, καταγγέλλουμε τους Βουλευτές Δωδεκανήσου, Σαντορινιό Νεκτάριο, Γάκη Δημήτριο και Καματερό Ηλία που αν και είχαν υποσχεθεί πολλά στον Δωδεκανησιακό λαό, όπως, αύξηση του επιδόματος ανεργίας, μειώσει του ορίου συνταξιοδότησης, επέκταση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, μείωση του ΦΠΑ στα νησιά μας, μείωση των αλλοδαπών ενοικιαζόμενων μαθητών στα ξενοδοχεία, κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο, κατάργηση όλων των αντιεργατικών μέτρων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλα πολλά, όχι μονό δεν κατάργησαν αυτά, αλλά πήραν μέρος στην υπογραφή νέων μνημονίων που σκοπό έχουν την εξαθλίωση όλων των εργαζομένων.
Το Σωματείο μας, αν και θέλησε να μιλήσει μαζί τους πολλές φόρες όμως πότε δεν πήρε καμιά απάντηση για συνάντηση και εμείς φυσικά το λάβαμε ως απορριπτική. Συνεπώς, οι συγκεκριμένοι Πρόεδροι κομμάτων και Βουλευτές Δωδεκανήσου είναι ανεπιθύμητοι για το Σωματείο μας «PERSONA NON GRATA».
http://www.grafida.net/el/index.php?itemID=17&view=17&pageID=324545

Δεν υπάρχουν σχόλια: