slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Μητσοτάκης: Στην Αυστρία οι ομογενείς ανέτρεψαν την ακροδεξιά - Εδώ ο Τσίπρας αρνείται επιστολική ψήφο

 
 Να υιοθετήσει την πρόταση της ΝΔ για την ψήφο των ομογενών κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μάλιστα, συσχέτισε την πρότασή του με τις εκλογές στην Αυστρία, όπου ο νέος πρόεδρος εξελέγη χάρη στις ψήφους των ομογενών, μέσω επιστολικής ψήφου, κόντρα στον ακροδεξιό υποψήφιο που ήταν «φαβορί».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Twitter, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να θεσμοθετήσει το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

«Καλώ τον Αλέξη Τσίπρα να αλλάξει στάση και να δεχθεί την πρότασή μας για δικαίωμα ψήφου Ελλήνων του εξωτερικού», αναφέρει η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη. Συνόδευσε δε το tweet του με μια φωτογραφία όπου αναγράφεται το εξής: «Στην Αυστρία η ψήφος των ομογενών ανέτρεψε την ακροδεξιά. Στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας λέει όχι στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού».




Πηγή: Μητσοτάκης: Στην Αυστρία οι ομογενείς ανέτρεψαν την ακροδεξιά - Εδώ ο Τσίπρας αρνείται επιστολική ψήφο | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/268423/mitsotakis-stin-aystria-oi-omogeneis-anetrepsan-tin-akrodexia-edo-o-tsipras-arneitai#ixzz49WRMqRNF

Δεν υπάρχουν σχόλια: