slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΣΟΚ: Η στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και το ΠΑΣΟΚ σηματοδοτούν τον Τρίτο Πόλο με αυτόνομο Λόγο, με αυτοδύναμη Στρατηγική και αποφασιστικό Ρόλο.

Το γραφείο τύπου το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετική με την στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ
1. Οι Εκλογές τελείωσαν. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με την ετυμηγορία τους έχουν καθορίσει τη διάταξη και το ρόλο των πολιτικών δυνάμεων. Η ετυμηγορία τους είναι σεβαστή. Ο κ. Τσίπρας ως πρώτο κόμμα με το bonus των 50 κοινοβουλευτικών εδρών, προχωρεί στην συγκρότηση της Κυβέρνησής του. Μια Κυβέρνηση, που σύμφωνα με τις προαναγγελίες του, προκύπτει από τη σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και θα αποτελεί τη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας τους το προηγούμενο 7μηνο.
2. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ έχουν χρέος να τιμήσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Πολιτών, που πίστεψαν και πιστεύουν στη δυναμική και την προοπτική μιας Δημοκρατικής, Μεταρρυθμιστικής Προοδευτικής Παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και οι Κινήσεις Πολιτών με τη συνεργασία τους έχουν κάνει το πρώτο και αποφασιστικό ενωτικό βήμα για μια γόνιμη συνάντηση των δυνάμεων της Κεντρο-Αριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας και του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Οι δυνάμεις μας έχουν διαχρονικούς δεσμούς και συμπορεύονται με τα αντίστοιχα Σοσιαλιστικά, Σοσιαλδημοκρατικά, Εργατικά και Δημοκρατικά, Προοδευτικά Κόμματα όλων των χωρών της Ευρώπης και τις θεσμικές εκφράσεις τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ και το ΠΑΣΟΚ είναι Εδώ.
Είμαστε ξανά δυνατοί, είμαστε μια δύναμη κρίσιμη, χρήσιμη, Ευρωπαϊκή.
Είμαστε μια ανανεωτική, προοδευτική, εγγυητική δύναμη με ρόλο καταλύτη, για τις αναγκαίες αλλαγές, τις επιθυμητές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα, το Κράτος, τη Δημόσια Διοίκηση και την Κοινωνία.
Είμαστε μια δυνατή φωνή με λόγο αλήθειας σε ώρα υψίστης ευθύνης.

Βουλγαράκης: Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα καλλιστεία και την εκλογή αρχηγού


Ο Γιώργος Βουλγαράκης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook τοποθετείται σχετικά 



με τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ, που ήδη ξεκίνησε.

Ο πρώην υπουργός επισημαίνει τις ενστάσεις του για τις διαδικασίες που ακολουθούνται και υπογραμμίζει πως το σημαντικότερο είναι “να μην τραυματιστεί κι άλλο η παράταξη και να μην δημιουργήσουν ένα περιβάλλον πολιτικής τοξικότητας που την επομένη δε θα μπορεί ο ένας να συνυπάρχει με τον άλλο”.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

ΑΚΕΦΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΣΥ Επιστρέφουν στις θέσεις τους 60 επίορκοι γιατροί -Με το νόμο Κατρούγκαλου

 
Τουλάχιστον 60 υποθέσεις επίορκων γιατρών εκκρεμούν στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο των γιατρών του ΕΣΥ.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε ρεπορτάζ του Έθνος, η υπόθεση φαίνεται να λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας καθώς οι γιατροί είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους κάνοντας χρήση του νόμου Κατρούγκαλου.

Αυτό θα συμβεί γιατί μετά την συνταξιοδότηση του δικαστικού που είχε αναλάβει καθήκοντα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
 
Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μέσω συνέντευξής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ναι, θα είμαι υποψήφιος», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. «Εχω σχέδιο και όραμα για να οδηγήσω τη ΝΔ. Δεν θα ήμουν υποψήφιος αν δεν πίστευα ότι έχω τα

Διανομή ροδάκινων στη Νάξο

Ροδάκινα θα μοιράσει στη Νάξο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ως συντονιστής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης με φορείς του Νομού Κυκλάδων, στo πλαίσιo των «συμπληρωματικών προσωρινών έκτακτων μέτρων στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών (ΦΕΚ 1701/Β/2015)».
Δικαιούχοι είναι 1ον οι έχοντες κάρτα σίτισης και 2ον τα

Υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ανακοίνωση για την υποδοχή και τη φιλοξενία των Σύριων προσφύγων στη Νάξο εξέδωσε ανακοίνωση ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που αναφέρει τα εξής:
Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έγινε αποδέκτης 56 προσφύγων από τη Συρία. Οι πρόσφυγες εντοπίστηκαν στην θαλάσσια περιοχή Άγιος Γεώργιος Βορίδης, στα Βόρεια παράλια της Νάξου.
Ο Δήμος, ανταποκρινόμενος άμεσα και σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Νάξου και το

Δημήτρης Κορρές για τους μετανάστες: "Να μη γίνουν οι θάλασσες μας μαζικοί τάφοι"

Με αφορμή την άφιξη μεταναστών τη Δευτέρα στη Νάξο (στην παραλία Αγίου Γεωργίου Μέσης) και την δική του εμπλοκή και βοήθεια (μαζί με άλλους κατοίκους της ορεινής Νάξου) προς αυτούς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κορωνίδας Δημήτρης Κορρές, σχολιάζει το γεγονός και καλεί τη δημοτική αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να μεριμνήσει ώστε να μπορεί το νησί να δεχτεί μετανάστες "ανθρώπινα" και "αποτελεσματικά".
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

Πεντακάθαρη η θάλασσα του Απόλλωνα!


"Άκρως ικανοποιητικά και εντός των επιτρεπτών ορίων ήταν τα αποτελέσματα του αιφνίδιου ελέγχου του θαλάσσιου ύδατος στην περιοχή του Απόλλωνα, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας Νάξου, μετά από σχετική καταγγελία" σημειώνει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μετά από τον έλεγχο που έγινε στο νερό της θάλασσας του Απόλλωνα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 18 Αυγούστου -μετά από καταγγελία- πραγματοποιήθηκαν τρεις δειγματοληψίες θαλάσσιου ύδατος και επεξεργασμένου λύματος του Βιολογικού Καθαρισμού. Μετά από τους εργαστηριακούς ελέγχους διαπιστώθηκε ότι οι τιμές Κολοβακτηριδίων και Εντεροκόκκων ήταν εντός των επιτρεπτών ορίων για κολυμβητική περιοχή (μηδενικές).

Η Νέα Δημοκρατία έχασε γιατί δεν «ακούγεται»



 Του Γιώργου Βακόνδιου

Η αδιαμφισβήτητη ήττα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, προφανώς και έχει αίτια, τα οποία θα πρέπει να αναλυθούν. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να «τελειώσει» την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι ικανοποιητικό αλλά και δεν εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον.

Κατά την άποψή μου το σημαντικότερο δεν είναι ότι έχασε τις

Βορίδης: Θα το δούμε στην πορεία αν θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ


Απολύτως ορθή χαρακτήρισε την απόφαση να ανοίξει η διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ ο βουλευτής Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ωρα MEGA”. Ωστόσο,δεν αποσαφήνισε αν θα είναι ή όχι υποψήφιος.
«Πολύ σωστά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανοίγει αυτή τη διαδικασία» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα θέμα που βρισκόταν σε εκρεμμότητα μετά την
Πήγε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με σομόν πόλο και δερμάτινο ΝΑ ΠΑΡΑΚΆΛΕΣΗ   μπας και πάρει υπουργείο  ο Νικολόπουλος
Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πήγε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.
Με casual ντύσιμο, σομόν πόλο μπλουζάκι και δερμάτινο μπουφάν, εμφανίστηκε ο κ. Νικολόπουλος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό με ποιον θα....

Υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης


Την υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας σκέφτεται εκτός τους ήδη γνωστούς (Κυριάκος, Βορίδης) και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Πολλά κομματικά στελέχη τον προτρέπουν να είναι υποψήφιος αφού είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ενώσει την παράταξη και διατηρεί άριστες σχέσεις με Καραμανλικούς, Σαμαρικούς και Μητσοτακικούς. Στα θετικά του Μ. Κεφαλογιάννη είναι ότι είναι...

Αυτές είναι οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου στην ΝΔ


Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΝΔ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση ΚΕΦΕ του κόμματος.
Σε αυτή μετέχουν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέας Παπαμιμίκος ως πρόεδρος, ο γγ της ΚΟ, Γιάννης Πλακιωτάκης, τα τρία αρχαιότερα με κοινοβουλευτική θητεία μέλη, που είναι οι κ.κ. Δαβάκης, Τραγάκης και Γιακουμάτος, η

Μαθανε πως ΜΑΜΟΜΙΑΣΤΕ και πλάκωσαν και οι γύφτοι (και ο Τατούλης θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ)


Σταθερός στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στην εκπομπή "Ανοιχτά Μικρόφωνα" του Πρακτορείου 104,9 FM.
"Ασφαλώς και εμμένω. Καταλαβαίνω ότι πάμε πλέον σε μια

Μία ακόμη νεκρή χελώνα


Άλλη μια νεκρή, καρέττα καρέττα στη περιοχή της Γρόττας. Πρόκειται, νεαρή χελώνα συνολικού μήκους 45 εκ.μάλλον θηλυκή χωρίς να φέρει εμφανή σημάδια που να πιστοποιούν τα αίτια θανάτου της.. Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα είχε βρεθεί μία ακόμη χελώνα στην είσοδο της Πορτάρας ενώ για το θέμα του θανάτου ζώων και δη καρέτα καρέτα έχει αναφερθεί και η ΠΕΚΙΝ με ανακοίνωσή της που παραθέτουμε. αμέσως... . Και να τονιστεί ότι δυστυχώς έχουμε φτάσει αισίως στις 14 νεκρές χελώνες μόνο για το 2015 (!!!)

«Και ξαφνικά ο παράδεισος της δυτικής μεριάς του νησιού (Αγ. Προκόπης, Αγ. Άννα, Πλάκα, Αλυκό, Πυργάκι) μετατράπηκε σε νεκροταφείο θαλάσσιων χελωνών. Υπάρχουν κάποιοι

Καυγάς στην κυβέρνηση για Νικολόπουλο και Τέρενς Κουίκ


Εως τα ξημερώματα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλούσε με στενούς συνεργάτες του και έστελνε sms προκειμένου να συμπληρώσει το παζλ του νέου κυβερνητικού σχήματος, για το οποίο όπως φαίνεται έχει διαφωνίες με τον Πάνο Κάμμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ.Τσίπρας ήρθε σε διαφωνία με τον κυβερνητικό του εταίρο, όταν άκουσε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τις προτάσεις του για πιθανούς υπουργούς και χαρτοφυλάκεια.
Ο Καμμένος ζήτησε από τον Τσίπρα να κάνει υπουργό τον Νικολόπουλο
Οπως και τον Ιανουάριο του 2015, έτσι και τώρα ένα από τα πρώτα πρόσωπα που ζήτησε ο

Σε ενάμιση μήνα η εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ- Ολο το παρασκήνιο


Συνάντηση με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο είχε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για να επισπευσθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου.

Σε αυτή αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής προέδρου και να ολοκληρωθούν το

Εκλογές 2015: Σε ποιους νομούς δεν άλλαξαν έδρες ή πρόσωπα [λίστα]


Μπορεί η κάλπη να έφερε ανατροπές σε πρόσωπα, αλλά και έδρες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ωστόσο σε κάποιες εκλογικές περιφέρειες δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα.
Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Ηπείρου, όπου ήταν σαν μην έγινα εκλογές την Κυριακή, αφού έδρες και πρόσωπα παρέμειναν έτσι όπως είχαν προκύψει από τις εκλογές του Ιανουαρίου.
Οι 21 νομοί που δεν άλλαξαν έδρες ή πρόσωπα
Σε 21 εκλογικές περιφέρειες δεν έγινε καμία αλλαγή στο συσχετισμό των εδρών. Πρόκειται για:

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΙ

Η Νέα Δημοκρατία σαν καλό κόμμα που είναι ,ψήφισε υπέρ του μνημονίου στη Βουλή και έτσι λοιπόν έβγαλε από τη δύσκολη θέση το Τσίπρα,που έβλεπε να έρχεται η καταστροφή και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Μάλιστα στο θυμικό του ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ πέρασε ,ότι η ΝΔ ψήφισε το μνημόνιο και ο Τσίπρας αντιστάθηκε.
Πήρε λοιπόν η χώρα λεφτά από τους εταίρους ,πληρώθηκαν μισθοί και συντάξεις και ο χαζοχαρούμενος Έλληνας κατέκλυσε όλα τα

Η ώρα του ταμείου -Πώς θα ζητήσει η κυβέρνηση από τους φορολογούμενος 4,8 δισ. ευρώ, φέτος


Τα 4,8 δισ. ευρώ αγγίζει ο λογαριασμός του Μνημονίου τον οποίο θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες μέχρι τα τέλη του έτους.
Μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελµατίες, αγρότες και επιχειρήσεις θα πρέπει να προσέλθουν στα ταμεία της φορίας για την εξόφληση του

Βακόνδιος: "Δεν δικαιολογείται τέτοιο αποτέλεσμα"


Τάση αυτοκριτικής, αλλά και μια δόση απορίας, για το αποτέλεσμα των εκλογών περιελάμβαναν οι δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βακόνδιου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, ο κ. Βακόνδιος ανέφερε:

"Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες πολίτες που για ακόμη μία Κυριακή άσκησαν το εκλογικό τους καθήκον. Θέλω προσωπικά να συγχαρώ τους τέσσερις βουλευτές Κυκλάδων για την εκλογή τους.

Η Νέα Δημοκρατία είχε επικεντρωθεί στην οικονομική πολιτική, ωστόσο ο λαός επέλεψε τον

Συρμαλένιος: "Όλοι μαζί στον αγώνα για προοδευτικές, καθημερινές νίκες!"


Η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη, αποτελεί ιστορική εντολή για προοδευτική πορεία εντός Ευρώπης και οριστική υπέρβαση του χρεοκοπημένου και διαπλεκόμενου παλαιοκομματικού συστήματος. Ο λαός για τρίτη φορά μέσα σε εννιά μήνες γύρισε την πλάτη στη ΝΔ, αλλά και στους λοιπούς εκφραστές του παλαιοκομματισμού και των μεγάλων συμφερόντων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, παρά τις

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Βλασερού


Αγαπητοί Συμπατριώτες Κυκλαδίτες,

Ένας δύσκολος εκλογικός και προσωπικός αγώνας έφτασε στο τέλος του.

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι απόλυτα σεβαστή.

Αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας. Εν συνεχεία, να ευχαριστήσω όλους τους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους και, ιδιαίτερα, εκείνους που εξέφρασαν εμπράκτως τη στήριξη στο πρόσωπό μου.

56 Σύριοι πρόσφυγες στην Τραγαία μέσω Μέσης


Σύριοι μετανάστες βγήκαν τα ξημερώματα σήμερα στην παραλία Άγιος Γεώργιος Βορίδης (στα βόρεια της Νάξου, κάτω από το ορεινό








Σκαδό).Oι πρόσφυγες είναι 56 (19 άνδρες, 16 γυναίκες και 21 παιδιά) και τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασαν στην παραλία του Αγίου Γεωργίου. Οι πρόσφυγες έγιναν αντιληπτοί , από κατοίκους οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν τον πρόεδρο του χωριού τους Δημήτρη Κορρέ ενημερώνοντας τον, για το συμβάν αλλά και ότι οι πρόσφυγες είχαν να φάνε και να πιουν νερό εδώ και 4 ημέρες όπως τους είπαν...


Ο κ. Κορρές άμεσα ενημέρωσε Λιμεναρχείο -Αστυνομία και Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων οι οποίοι με συντονισμένες ενέργειες μετάφεραν στο παλιό κτήριο του Ειρηνοδικείου Τραγαίας με πούλμαν τους 56 πρόσφυγες όπου και θα φιλοξενηθούν μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές εργασίες.Παρών στο Ειρηνοδικείο Τραγαίας ο Δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Δημήτρης Μανιος ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης και οι πρόεδροι της Τραγαίας Γιώργος Γαβαλας και του Φιλωτιου Βασίλης Κρασας άλλοι αρμόδιοι του δήμου ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Φιλωτίου και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου Βασίλης Ραπτακης .

Κατασχέσεις μισθών και καταθέσεων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία



Οι εκλογές αποτελούν παρελθόν και πλέον έρχονται τα ραβασάκια.  Πιο συγκεκριμένα  έρχονται οι κατασχέσεις μισθών, καταθέσεων αλλά και πλειστηριασμούς ακινήτων οδηγούν τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), το οποίο, σύμφωνα με τα «Νέα», θα έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 600.000 οφειλετών. Αυτό, περιλαμβάνεται ως προαπαιτούμενο για την επόμενη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου, παράλληλα με τη διασύνδεση του ΚΕΑΟ με το Taxis.