slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τους διαγράφει και πάει σε εκλογές;


ΟΙ ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΙΔΕΣ  ΠΙΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ
Την στιγμή που 80% του ελληνικού λαού επικροτεί τον τούς χειρισμούς Τσίπρα-Βαρουφάκη, την στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό επιθυμεί την παραμονή μας στο ευρώ, είναι άδικη η κριτική που γίνεται από τους Γλέζο, Λαφαζάνη, Μητρόπουλο και Κατρούγκαλο στην κυβέρνηση.
Εντελώς συμπτωματικά τα συγκεκριμένα στελέχη και ιδιαίτερα το δίδυμο Μητρόπουλου-Κατρούγκαλου είναι από τα πλέον λαλίστατα στα

Τα 5 ερωτήματα του Λαπαβίτσα...


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας με άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο, θέτει 5 ερωτήματα, που όπως ο ίδιος αναφέρει απαιτούν απάντηση.
«Είναι...

Νάξος - Καρναβάλι 2015 !!!

Το γλέντι συνεχίζεται !!!Και του χρόνου με υγεία !!!


ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή στο «νέο είδος απάτης». Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες του διαδικτύου

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου ενημερώνει το κοινό για «Νέο Είδος Απάτης».
Σύμφωνα με καταγγελίες οι επιτήδειοι, εγκληματίες του κυβερνοχώρου από το εξωτερικό, διενεργούν κλήσεις σε συνδρομητές μας ως επί το πλείστο σταθερής αλλά και κινητής τηλεφωνίας.
Αυτοί παρουσιαζόμενοι ως μηχανικοί του Κέντρου Υποστήριξης της Microsoft και προσφέρονται να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων του

ΒΙΝΤΕΟ NAΞΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ 2015


Άρχισαν τα νταούλια και οι ζουρνάδες στο ΣΥΡΙΖΑ ΙΙ: Επιμένει η Κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ για άλλη ηγεσία, αν δεν τηρηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις

«Η Κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει σήμερα ένα πολύ σημαντικό μέγεθος που ψήφισε το κόμμα και ήθελε τα μνημόνια να καταργηθούν δεν είναι κάποιοι ανύπαρκτοι όπως σας είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. «Είναι μέλη της Κεντρικής επιτροπής».
Αυτό δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ο Σταμάτης Καραγιαννόπουλος εκπρόσωπος της Κομμουνιστικής τάσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε πως «αν δεν τηρηθούν οι

Άρχισαν τα νταούλια και οι ζουρνάδες στο ΣΥΡΙΖΑ, στη γραμμή Γλέζου και η Σακοράφα

Παρέμβαση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter έκανε και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, σημειώνοντας ότι ο λαός έδωσε εντολή για ακύρωση του μνημονίου και ότι δεν υπάρχει καμία νομιμοποίηση για το αντίθετο.
"Ο λαός έδωσε εντολή για ακύρωση του μνημονίου. Δεν έχουμε καμία πολιτική νομιμοποίηση για να πράξουμε το