slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συριζα Ναξου


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWvpp7oVFijk4BQttLj5oDvxHGk0ecCOyJWhJcmthYV3hBSL-OI2rJUyxWFK_QKQze6PAr_lwStks5UbP_33BonMNVe4GwanX3ZBO6rgqQsdseVFNPIwbOpleye_vMcWf4-Z1oiYwhhG3p/s1600/10917444_1387801698192566_3041927653474601017_n.jpgΗ προεκλογική περίοδος κλείνει απόψε στις 7.00μ.μ. με την κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Μανιού, στην παραλία της Χώρας. Στο διάστημα αυτό, η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ κορύφωσε τη δραστηριότητά της με επισκέψεις σε όλα τα χωριά και συνομίλησε με πλήθος πολιτών. Συνδιαμόρφωσε και εμπλούτισε το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ με τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή των Νεοδημοκρατων και οχι μόνο

Περιοδεία στην Πάρο του Χάλαρη Μιχάλη, Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη

Την Πάρο, γενέτειρα της μητέρας του, επισκέφθηκε σήμερα, 23 Ιανουαρίου, ο Μιχάλης Χάλαρης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στις Κυκλάδες.

Ο Μιχάλης Χάλαρης είχε μια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάρου, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα του νησιού.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφθηκε μία σειρά δημόσιων υπηρεσιών, όπως τα ΕΛΤΑ, το ΙΚΑ, το Κέντρο Υγείας, το Λιμεναρχείο και, φυσικά, την Πυροσβεστική, της οποίας είναι στέλεχος.  

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε τη δυνατότητα, σε προκαθορισμένη συνάντηση με φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ, να εκθέσει το όραμά του για τις Κυκλάδες, το οποίο βασίζεται στην ανάκτηση από τη χώρα ενός κοινωνικού προφίλ και την ανάπτυξη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, βιώσιμου και υπαρκτού, χωρίς ευχολόγια και αοριστολογίες.

Μίλησε για τον εγγυητικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν όχι με το θυμικό, αλλά με τη λογική και την ψυχραιμία που χρειάζεται η χώρα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί για τη συνέχιση της περιοδείας του στα νησιά των Κυκλάδων, ο Μιχάλης Χάλαρης περιόδευσε σε επιχειρήσεις και καταστήματα του νησιού, ακούγοντας τους απλούς πολίτες και ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί τους.

Τέλος, στη Νάξο, ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, θα συνεχίσει  σήμερα ο Μιχάλης Χάλαρης, τελευταία μέρα του προεκλογικού αγώνα, όπου θα ασκήσει και το εκλογικό του δικαίωμα.


Γιάννης Βρούτσης: Αντιμετωπίζουμε πλέον αποτελεσματικά την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία





Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τον έλεγχο της αδήλωτης εργασίας για το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Λίγος κόσμος στην επίσκεψη Ν. Μανιού σε Φιλώτι


Xθες, 21 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μανιός συνοδευόμενος από στελέχη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, πραγματοποίησαν συγκέντρωση και συζήτηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου.
Τα αναπτυξιακά ζητήματα της γεωργίας και κτηνοτροφίας, η δημιουργία ενός υγιούς συνεταιριστικού κινήματος και τα θέματα της υγειονομικής φροντίδας και των απαραίτητων δομών στην ορεινή Νάξου, κυριάρχησαν στην συζήτηση.
Σήμερα, 22 Ιανουαρίου, το απόγευμα, στις....