slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με παρουσία εκπροσώπων από όλες τις παρατάξεις του Δήμου τα εγκαίνια του πολυχώρου των "Πολιτών" Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (φώτοςVIDEO)

  οι φιλωτιτιτες 


Το δικό τους "σπίτι" εγκαινίασαν την Παρασκευή το βράδυ οι "Πολίτες για τα νησιά μας" σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον με την παρουσία αρκετού κόσμου.




Ο πολυχώρος των "Πολιτών" βρίσκεται στην πλατεία Χριστόδουλου Φραγκουδάκη, στο στενό του Τζιμπλάκη και είναι ανοιχτός για όλους τους δημότες που επιθυμούν να συζητήσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για θέματα που αφορούν το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπως σημείωσε στο naxostimes.gr ο "οικοδεσπότης" Βασίλης Βρούτσης.





Όπως μας είπε ο κ. Βρούτσης επιθυμία και στόχος των "Πολιτών" είναι ο χώρος αυτός "να έχει μέλλον" και να αποτελέσει σημείο συνάντησης και δημιουργικής συζήτησης με τους δημότες. Ο πολυχώρος της δημοτικής κίνησης θα είναι ανοιχτά (για αρχή) κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 7:00 το βράδυ, ενώ σε αυτόν θα διοργανώνονται και εκδηλώσεις.



Το "σπίτι" των "Πολιτών" είναι ένα παλιό μπακάλικο της Νάξου το οποίο διατήρησαν όσο μπορούσαν, αφού σε αυτό υπάρχουν ακόμα τα ράφια και άλλα στοιχεία που μαρτυρούν την τότε χρησιμότητα του...



Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων το παρών έδωσαν πολλοί Ναξιώτες, μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης, αλλά και εκπρόσωποι από άλλες παρατάξεις του δήμου όπως ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης, οι κ.κ. Γιάννης Αξαόπουλος και Σταμάτης Σέργης (από τη "Νησιωτική Πολιτεία), μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Στράτος Φουτάκογλου κ.ά.





Όλοι πέρασαν πολύ όμορφα, αφού το περιβάλλον ήταν ιδιαίτερα φιλικό, ενώ προσφέρθηκαν πλούσιοι μεζέδες και άφθονο κρασί και ρακί... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: