slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα συμφώνησαν για τον... δεύτερο γύρο Αδωνις και Τζιτζικώστας αν..... [εικόνες]


Μία απρόσμενη συνάντηση σε καφέ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι υποψήφιοι Πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Την στιγμή που οι δύο διεκδικητές της Προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλούσε στο τηλέφωνό του. Μόλις είδε τον κ. Τζιτζικώστα με γρήγορες κινήσεις του έδωσε το κινητό του για να μιλήσει και ο ίδιος με τον - άγνωστο - συνομιλητή του.

Αμέσως μετά, οι δύο διεκδικητές της προεδρίς της ΝΔ άρχισαν να συνομιλούν ψιθυριστά. Κάποια στιγμή ο κ. Τζιτζικώστας «κόλλησε» τα χέρια με τον συνυποψήφιό του και είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Τώρα έκλεισε η συμφωνία για την δεύτερη Κυριακή», για να σχολιάσει αμέσως μετά ο κ. Γεωργιάδης στο tempo24.gr: «Φυσικά και έκλεισε, θα με στηρίξει».

Οι δύο άνδρες καθόλη τη διάρκεια της συζήτησής τους ήσαν ευδιάθετοι, ενώ κανείς δεν αποκάλυψε ποιός ήταν οι κοινός συνομιλητής τους στο τηλέφωνο του Άδωνι Γεωργιάδη. Φυσικά οι συζητήσεις και τα σχόλια για την συνάντηση «έδωσαν και πήραν» από τους θαμώνες ενώ οι δύο υποψήφιοι στην συνέχεια συνέχισαν το οδοιπορικό τους σε άλλα καταστήματα του πεζοδρόμου



Πηγή: tempo24.gr

Πηγή: Αδωνις και Τζιτζικώστας συμφώνησαν για τον... δεύτερο γύρο της ΝΔ [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/238398/adonis-kai-tzitzikostas-symfonisan-gia-ton-deytero-gyro-tis-nd-eikones#ixzz3t05nbc2y

Δεν υπάρχουν σχόλια: