slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρέμβαση Σαμαρά: Ζητά ενότητα και σοβαρότητα


"Για τα εσωτερικά μας δύο μόνο λέξεις που πρέπει όλοι να τις σεβαστούν. Ενότητα και σοβαρότητα".
Με τη φράση αυτή απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο ερώτημα που δέχθηκε ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών προσερχόμενος στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηκωστή "Εξι προεδρικά πορτρέτα", που αναφέρεται στους προέδρους της Κύπρου από το Μακάριο μέχρι το Χριστόφια, στο αμφιθέατρο Κρανιδιώτης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια δήλωση του και μάλιστα on camera, μετά την παραίτηση του τον περασμένο Ιούλιο. Ο κ.Σαμαράς επέλεξε να παραστεί και να μιλήσει στην παρουσίαση ώστε να ερωτηθεί και να τοποθετηθεί για τα εσωκομματικά, στον απόηχο της αντιπαράθεσης του με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος ουσιαστικά τον έδειξε ως υπεύθυνο για το φιάσκο της αναβληθείσας ψηφοφορίας και ενώ στο παρασκήνιο τίθεται το ερώτημα ποιες οι προθέσεις του ίδιου και των σαμαρικών όσον αφορά στη δημιουργία νέου κόμματος.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο νέος μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υποψήφιος για την προεδρία 'Αδωνις Γεωργιάδης και οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Κώστας Γκιουλέκας.

Με τον κ.Πλακιωτάκη είχε επικοινωνήσει νωρίτερα και ο υποψήφιος για την προεδρία Απόστολος Τζιτζικώστας και του επανέλαβε την πρόταση του για συνάντηση των τεσσάρων.

πηγή: news247.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: