slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Μεϊμαράκης: Ποτέ ένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα όσα ο Τσίπρας [εικόνες]


«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική δύναμη που υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων, γιατί κάποιοι άλλοι θέλουν να μας διχάσουν με την ρητορική τους και το λόγο τους», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ξεκινώντας την ομιλία του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ στην Πάτρα.
Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι «δύναμη Ευρωπαϊκή, πατριωτική, κοινωνική, είναι δύναμη προόδου».Ακόμη, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «μοίρασε» ψέματα και
συμπλήρωσε: «Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν έκανε τόσο κακό σε τόσο λίγο καιρό, ποτέ ένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα όσο ο Αλέξης Τσίπρας».

Επίσης ανέφερε ότι «χθες άκουσα για αριστερή μελαγχολία, όμως αυτοί είναι που έφεραν τη μελαγχολία στον ελληνικό λαό». Μάλιστα όπως τόνισε σε αυτό το σημείο, «η ΝΔ θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στους πολίτες».













Πηγή: Μεϊμαράκης: Ποτέ ένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα όσα ο Τσίπρας [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/223802/meimarakis-pote-enas-politikos-den-eipe-tosa-psemata-osa-o-tsipras-eikones#ixzz3kQ8L8IUQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: