slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Προέδρο μας Κώστας Καραμανλής στο πλευρό του Βαγγέλη – Όλοι την Τρίτη στη Ρηγίλλης για την Ελλάδα


«…Είμαστε περήφανοι, πολύ περήφανοι για αυτούς τους αγώνες. Αυτοί είναι οι ισχυροί δεσμοί που ενώνουν το χτες με το σήμερα, που ενώνουν το σήμερα με το αύριο. Είναι η κληρονομιά που μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον της πατρίδας μας. Είναι ο πυρσός που περνά χέρι με χέρι, από γενιά σε γενιά…»

Αυτά είχε πει ο Κώστας Καραμανλής , στην μνημειώδη πλέον ομιλία του προς τους νέους της ΟΝΝΕΔ, στα Καμμένα Βούρλα. Η φωνή του βράχνιασε, αλλά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε και ας μην αναζητούσε ποτέ του τέτοια δικαίωση.






Η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο, διανύουμε πολύ δύσκολες στιγμές. Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες από μια εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει το μέλλον της χώρας μας για πολλές δεκαετίες.

Θέλουμε μια Ελλάδα Ευρωπαϊκή; Μια Ελλάδα που θα βγει όρθια από την κρίση και θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της; Μια Ελλάδα που θα προσφέρει ευκαιρίες σε όλους και κυρίως στους νέους Έλληνες; Σίγουρα όλοι όσοι βρισκόμαστε στο www.neodimokratis.gr συμφωνούμε, μας συνδέουν τα ίδια όνειρα, οι ίδιες επιδιώξεις για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

Την Τρίτη ο Κώστας Καραμανλής θα βρίσκεται στο πλευρό του Προέδρου μας, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην μεγάλη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας έξω από τα γραφεία της νιότης μας, στην οδό Ρηγίλλης με αριθμό 18.

Ένας άλλος Πρόεδρος, μια άλλη Ελλάδα, μια Νέα Δημοκρατία όμως που ξανά μιλά στην καρδιά μας.

Την Τρίτη στις 19:30 να είμαστε όλοι εκεί, να ανάψουμε ξανά τον πυρσό και να κάνουμε την αρχή για την επόμενη ημέρα της πατρίδας μας. Θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: