slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Λ. Κωτσαδάμ


Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την απώλεια του Λουκά Κωτσαδάμ

«Τον Λουκά Κωτσαδάμ τον γνώρισα και συνδέθηκα μαζί του με ειλικρινή φιλία πολύ προτού ασχοληθώ με τα κοινά και συναντήθηκα μαζί του σε πολλούς χώρους μετά την ενασχόλησή μου με την πολιτική. Θαύμασα την συνέπεια του και θα κρατήσω στην μνήμη μου την αγωνιστικότητα και το χαμόγελό του.

Ο Λουκάς Κωσταδάμ που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή και άνιση μάχη με την ασθένεια, υπερασπίστηκε με πάθος τις ιδέες του και πάλεψε γι αυτές ως το τέλος, αφήνοντας πολύ έντονο το αποτύπωμά του στα πολιτικά, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά πράγματα του τόπου μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».



ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑ ΚΟΤΣΑΔΑΜ

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λουκά Κοτσαδάμ και την θλίψη μου για τον θάνατό του. Ο Λουκάς Κοτσαδάμ, πιστός στις ιδέες, του έδινε πολιτικές μάχες καθημερινά στον χώρο της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού και πρωτοστάτησε σε ευρύτερους κοινωνικούς αγώνες.

Θα μείνει στην μνήμη μας για το ήθος του και τον δυναμικό του χαρακτήρα που υπερασπίστηκε με πάθος τις ιδέες του. Καλό ταξίδι Λουκά…



Συλλυπητήρια δήλωση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, για τον Λουκά Κωτσαδάμ



Συναγωνιστή Κωτσαδάμ,



Φίλε Λουκά,



Αν και σύντομη η διαδρομή σου από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η παρουσία σου ήταν έντονη και οι παρεμβάσεις σου ακριβείς.



Η πορεία σου όμως στα δημόσια και κομματικά όργανα είναι ανεξίτηλη και αφήνεις το στίγμα σου.



Πιστεύω ότι ο δρόμος που χάραξες σαν συνδικαλιστής και διεκδικητής των πραγμάτων, να είναι οδηγός, κίνητρο και παράδειγμα για τους επόμενους.



Η απώλειά σου είναι απώλεια και για μας.



Πάντα θα σε θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση.



Αιωνία σου η μνήμη



Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου



Θωμάς Σωτρίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: