slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου: «Αλληλεγγύη για όλους»

Κάλεσμα στους εμπόρους της Νάξου απευθύνει ο εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού προκειμένου να "σταθούν στο πλευρό των προσφύγων" προσφέροντας σε αυτούς είδη πρώτης ανάγκης ως πράξη «Αλληλεγγύης για όλους».

Αναλυτικότερα ο σύλλογος αναφέρει: Πρόσφυγες από τη Συρία έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο από σήμερα στο κλειστό αθλητικό κέντρο στην χώρα της Νάξου με πρωτοβουλία του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Ανάμεσα τους άντρες , γυναίκες και παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη ανθρωπιστικής υποστήριξης και βοήθειας.

Ο Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Νομικού Πρόσωπου Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και της Επιτροπής Αλληλεγγύης προκειμένου να εξασφαλιστούν ορισμένα είδη πρώτης ανάγκης, συμμετέχει και καλεί ( παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ) τους συναδέλφους επαγγελματίες καθώς και την τοπική κοινωνία της Νάξου να μην μείνουν ασυγκίνητοι, αλλά να βρεθούν στο πλευρό των προσφύγων ,προσφέροντας είδη ρουχισμού και υπόδησης αλλά και κάθε άλλο είδος, που κρίνουν χρήσιμο «σεβόμενοι πάντα την αξιοπρέπεια που οφείλουμε να τους αναγνωρίσουμε ως δικαίωμα ζωής».

Οι ανάγκες των ανθρώπων αυτών είναι πολλές.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου ανοίγει παράθυρο στην αλληλεγγύη και σας καλωσορίζει .

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα παραδίδεται στο κλειστό γυμναστήριο, στους υπεύθυνους των ανωτέρω φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Συλλόγου ,από Δευτέρα – Παρασκευή ,10πμ.- 15μμ.στα εξής τηλ. 22850 24120 & 6979225311

Δεν υπάρχουν σχόλια: