slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Tο σημερινό tweet του Γιουνκερ εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ενημερώνει τον Ελληνικό Λαό για την απάτη της κυβέρνησης.


Επίσημη ανακοίνωση της Κομισιόν: Έλληνες, ο Τσίπρας φέρνει σε δημοψήφισμα μια πρόταση που δεν υπάρχει 

Με επίσημη ανακοίνωση της(!), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απευθύνεται στον ελληνικό λαό, διαψεύδει τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας περί τελεσιγράφου και αποκαλύπτει ότι η ελληνική κυβέρνηση έφυγε μόνη της από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Με ακόμα λιγότερα λόγια, οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά μιας συμφωνίας που δεν υπάρχει καθώς δεν πρόλαβε ποτέ να ολοκληρωθεί και να λάβει την τελική μορφή της, καθώς ουδέποτε είχε τη μορφή τελεσιγράφου.
Κοινώς, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας!
Για την ενημέρωση του ελληνικού λαού και σε πνεύμα διαφάνειας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσιεύει τις τελευταίες προτάσεις όπως συμφωνήθηκαν με τους θεσμούς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) οι οποίες λαμβάνουν υπόψη τις προτάσεις των ελληνικών αρχών της 8ης, 14ης, 22ας και 25ης Ιουνίου 2015, αλλά και τις συνομιλίες σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Οι συζητήσεις επ' αυτών των προτάσεων συνεχιζόταν με τις ελληνικές αρχές το βράδυ της Παρασκευής ενόψει του Eurogroupτης 27ης Ιουνίου 2015. Υπήρχε συναντίληψη όλων των εμπλεκομένων πλευρών ότι η σύνοδος αυτή του Eurogroupθα επιτύγχανε μια συνολική συμφωνία για την Ελλάδα, η οποία όχι μόνο θα είχε συμπεριλάβει τα μέτρα προς κοινή συμφωνία, αλλά θα κάλυπτε και τις μελλοντικές χρηματοδοτικές ανάγκες όπως και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Περιελάμβανε επίσης την υποστήριξη ενός πακέτου για μια νέα αρχή για την ανάπτυξη και την απασχόληση με τη πρωτοβουλία της Επιτροπής που θα υποστήριζε την ανασυγκρότηση και τις επενδύσεις στη πραγματική οικονομία, όπως είχε συζητηθεί και υιοθετηθεί στη συνεδρίαση του Κολλεγίου των Επιτρόπων της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2025.
Παρόλα αυτά, δεν έγινε εφικτή η τυπική ολοκλήρωση και παρουσίαση στο Eurogroup της τελικής εκδοχής αυτού του εγγράφου, ούτε της περίληψης μιας συνολικής συμφωνίας, λόγω της μονομερούς απόφασης των ελληνικών αρχών να εγκαταλείψουν τη διαδικασία το βράδυ της 26ης Ιουνίου 2015.

Με ακόμα λιγότερα λόγια, οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά μιας συμφωνίας που δεν υπάρχει καθώς δεν πρόλαβε ποτέ να ολοκληρωθεί και να λάβει την τελική μορφή της, καθώς ουδέποτε είχε τη μορφή τελεσιγράφου.
Κοινώς, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ψεύτης και πολιτικός απατεώνας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: