slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΕΑΣ έφερε το κανάλι "Ε" στη Νάξο (φώτος)

Προσθήκη λεζάντας
Στη Νάξο βρέθηκε το τριήμερο από τη Δευτέρα 4 - έως την Τετάρτη 6 Μαΐου, τηλεοπτικό συνεργείο από το κανάλι "Ε" και την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη "Αποκαλυπτικά", με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα, προσκεκλημένο από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.
Το τηλεοπτικό συνεργείο έκανε γυρίσματα στο νησί τόσο για τις ομορφιές του, όσο και για τα τοπικά του προϊόντα με τη γραβιέρα και την πατάτα της ΕΑΣ σε πρώτο πλάνο! Ο Σωτήρης Καραμίτζας μέσα στη στοά ενώ καλύπτει το ρεπορτάζ για το σμυρίγλι

Πιο συγκεκριμένα, γυρίσματα έγιναν στις παραλίες του νησιού (Άγιο Προκόπη, Αγία Άννα, Πλάκα), στη Χώρα αλλά και στην Κόρωνο όπου κατεγράφη αναλυτικό ρεπορτάζ για το σμυρίγλι και τους σμυριδεργάτες.Στέλιος Κορρές: "Τα παραδοσιακά προϊόντα της Νάξου κάτω από τον Ναό τους (την Πορτάρα)"!!!!!!!

Το ρεπορτάζ περιείχε και μαγειρική στην Πορτάρα... από το chef Στέλιο Κορρέ που ετοίμασε ξεχωριστές νοστιμιές με γραβιέρα και πατάτα Νάξου, όπως: σουφλέ, γεμιστή ψητή πατάτα με γραβιέρα, σαγανάκι, τάκο με γραβιέρα κ.ά.



Ο Σωτήρης Καραμίτζας -ο οποίος επισκέπτεται για 5η φορά τη Νάξο προκειμένου να κάνει γυρίσματα για τηλεοπτικές εκπομπές- μιλώντας στο naxostimes .gr σημείωσε ότι τα ρεπορτάζ θα παίξουν στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου καθώς και στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη "Με το Καλημέρα". Επίσης, δήλωσε "φανατικός" λάτρης της Νάξου ...και όπου να 'ναι, θα γίνει και "επίτιμος δημότης" όπως μας είπε χαριτολογώντας.

Να σημειωθεί ότι η εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με το Μένιο Φουρθιώτη μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 2:00 το μεσημέρι έως τις 5:00 το απόγευμα, ενώ η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη "Με το Καλημέρα" κάθε μέρα από τις 6:40 το πρωί μέχρι τις 10:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια: