slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΡΕΛΑΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Φοιτήτρια ιατρικής και ανερχόμενο μοντέλο: Ποια είναι η νεαρή στο Προεδρικό Μέγαρο με το καυτό μίνι και τις κόκκινες γόβες [εικόνες]


Μια σειρά φωτογραφιών από το προεδρικό μέγαρο χθες τρέλαναν το Διαδίκτυο. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών που έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, βρισκόταν μια αιθέρια ύπαρξη. Μια νεαρή γυναίκα, με σούπερ μίνι και κόκκινες γόβες, που όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα.



Ποια είναι η νεαρή ξανθιά του προεδρικού που τρέλανε το Διαδίκτυο

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή ονομάζεται Βάνια Κιλικίδου. Φοιτήτρια της ιατρικής Αθηνών και μοντέλο βρίσκεται στην Αθήνα μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γκύτερσλο της Γερμανίας.

Και αν και χθες το Διαδίκτυο κατακλύστηκε από τις φωτογραφίες της με το μίνι και τις κόκκινες γόβες στο Προεδρικό, ψάχνοντας κανείς θα διαπιστώσει ότι κυκλοφορούν άπειρες από τις δουλειές της ως μοντέλο.



Πώς βρέθηκε στο προεδρικό Μέγαρο

Η Βάνια Κιλικίδου, βρέθηκε στο προεδρικό μέγαρο χθες, ως μέλος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, εκπροσωπώντας τη νεολαία.
Όσον αφορά στην επίσκεψη της επιτροπής στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παυλόπουλος τόνισε υποδεχόμενος τους Θεσσαλούς: «Η παρουσία σας, διεθνώς, η δράση σας και κυρίως η επιτυχία σας, έχει αντανάκλαση πάνω στον τόπο σε ώρες που είναι κρίσιμες και αυτό το χρειάζεται η χώρα. Η στήριξή σας είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για όλους μας».

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γεώργιος Βόμπρας, υπογράμμισε τη σημασία της στήριξης του κ. Παυλόπουλου στα προβλήματα που ζει αυτήν τη στιγμή ο απόδημος Ελληνισμός και, όπως εξήγησε, «λόγω της συγκυρίας και των προβλημάτων που υπάρχουν στην πατρίδα μας, εμείς, ως Θεσσαλοί, αλλά και ως απόδημοι, είμαστε οι αποδέκτες αυτών των προβλημάτων» και κατέληξε: «Ευελπιστούμε στη στήριξή σας». Εκτός από τον κ. Βόμπρα και τη Βάνια Κιλικίδου η επιτροπή αποτελούνταν από τον Στέφανο Κούτρα και την Ρένα Ντόντου-Γούλα.




Πηγή: Φοιτήτρια ιατρικής και ανερχόμενο μοντέλο: Ποια είναι η νεαρή στο Προεδρικό Μέγαρο με το καυτό μίνι και τις κόκκινες γόβες [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/208501/foititria-iatrikis-kai-anerhomeno-montelo-poia-einai-i-neari-sto-proedriko-megaro-me#ixzz3bDv41yFW

Δεν υπάρχουν σχόλια: