slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Να διατηρούν την πόλη καθαρή προτρέπει τους πολίτες η Δημοτική Κοινότητα Νάξου

Να διατηρούν την πόλη της Νάξου καθαρή, προτρέπει τους δημότες η δημοτική κοινότητα Νάξου σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε. Όπως επισημαίνει, "η καθαριότητα και η αισθητική της πόλης μας είναι υπόθεση όλων μας" και γι αυτό το λόγο θα πρέπει οι πολίτες να προσέχουν να διατηρούν καθαρή την πόλη και να προστατεύουν το περιβάλλον.
Αυτό που επίσης υπογραμμίζει με νόημα η δημοτική κοινότητα είναι ότι "η ρύπανση των στοιχείων του αστικού εξοπλισμού της πόλεως, αποτελεί παράβαση και επισύρει κάθε φορά πρόστιμο, υποβολή μήνυσης και καταλογισμό για τις δαπάνες αποκατάστασης στους παραβάτες, όπως αυτές προκύπτουν κάθε φορά".

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση, αναφέρει: "Σύμφωνα με τον εγκεκριμένο κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και προκειμένου να προστατεύσουμε το φυσικό μας περιβάλλον και να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή καθαριότητα της πόλης μας, παρακαλούνται όσοι κάνουν χρήση του αστικού εξοπλισμού (κολόνες ηλεκτροφωτισμού, παγκάκια, στάσεις λεωφορείου, κάδους κ.λπ.) να τους διατηρούν καθαρούς, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στο σκοπό τους που είναι η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και να μην αποτελούν εστία μόλυνσης ή αισθητικής υποβάθμισης της πόλης μας.
Η ρύπανση των στοιχείων του αστικού εξοπλισμού της πόλεως, αποτελεί παράβαση και επισύρει κάθε φορά πρόστιμο, υποβολή μήνυσης και καταλογισμό για τις δαπάνες αποκατάστασης στους παραβάτες, όπως αυτές προκύπτουν κάθε φορά.
Η καθαριότητα και η αισθητική της πόλης μας είναι υπόθεση όλων μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: