slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ας ενώσουμε τις φωνές μας


Γράφτηκε από Ομάδα  Σύνταξης
Ο Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων 2014-15, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/4, στην Πάρο, στις 12:30 μ.μ. προκειμένου να στηρίξουμε την ομάδα μας κόντρα στον Α.Ο. Σύρου.
Μετά την συγκλονιστική εμφάνιση και πρόκριση της ομάδας μας κόντρα στον Α.Ο. Μυκόνου στον ημιτελικό, ο δρόμος είναι πλέον...γνωστός για τον φίλαθλο κόσμο του Πανναξιακού!
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας και γενικά η νέα γενιά της Νάξου που κατοικεί στην Αθήνα οφείλουμε να είμαστε αύριο δίπλα στην μεγαλύτερη πρόκληση του ποδοσφαιρικού Πανναξιακού για φέτος, έτσι ώστε η ομάδα μας να βρέθει και πάλι στη φυσική της θέση, που δεν είναι άλλη από το να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία.

Η φετινή πορεία του Συλλόγου στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο δεν μπορεί παρά να είναι μια μικρή "παρένθεση", παρόλο που ο Πανναξιακός αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και εμπόδια, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, σε βαθμό που τόσο οι άνθρωποι που διοικούν και εργάζονται για το μέλλον της ομάδας, όσο και ο κόσμος που στηρίζει συνεχώς και αδιάκοπα το Σύλλογο, να "πεισματώσουν" και κόντρα στις "Κασσάνδρες" που ήθελαν τον Πανναξιακό να παρακμάζει για αρκετά χρόνια, αύριο να διεκδικεί το πρωτάθλημα Κυκλάδων και κατ' επέκταση την άνοδό του μετά από μόλις ένα χρόνο ξανά στη Γ' Εθνική.

Αυτό αποδεικνύει το "βάρος" της φανέλας, τη δυναμική του Συλλόγου, την ιστορία του, τη δύναμη του κόσμου του.

Μια δύναμη του κόσμου που πρέπει αύριο στην Πάρο να ενισχυθεί και να φανεί και από το πλήθος των νεαρών Ναξιωτών της Αθήνας.

Αναχωρούμε το πρωί από Πειραιά, στις 7:25 πμ. για Πάρο κι επιστρέφουμε το βράδυ στον Πειραιά στις 23:30 μ.μ.

Με κινήσεις της Διοίκησης, το κόστος μεταφοράς θα είναι μειωμένο κατά 30%.

Για σένα μπήκα πάλι σε μπελάδες...λοιπόν...γιατί αυτό είναι σωστό...αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πανναξιακό!

Ας ενώσουμε τις φωνές μας λοιπόν, με τους φιλάθλους της ομάδας μας από Νάξο για να σηκώσουμε ακόμη μια κούπα!

Ραντεβού στον Πάρο!

Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: