slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Νάξο το "Μένουμε Ελλάδα" της ΝΕΡΙΤ



Γράφτηκε από τον/την Popi
Στη Νάξο βρίσκεται από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου συνεργείο της εκπομπής της ΝΕΡΙΤ "Μένουμε Ελλάδα" προκειμένου να πραγματοποιήσει ρεπορτάζ για το νησί και τις ομορφιές του.
Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μέχρι την....
....Κυριακή 8 Μαρτίου, ενώ ενδιάμεσος σταθμός του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής είναι η Δονούσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ που θα παρουσιάσει το "Μένουμε Ελλάδα" στη Νάξο, περιλαμβάνει παρουσίαση παραδοσιακού ελειοτριβείου, κατασκευή πύλινων αντικειμένων, το Κάστρο της Χώρας, την Παναγία Δροσιανή, το μουσείο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού καθώς και τις ομορφιές γενικότερα του νησιού, την παραδοσιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα.

Το τηλεοπτικό συνεργείο της ΝΕΡΙΤ για όσο διάστημα διαρκέσει το ρεπορτάζ σε Νάξο και Δονούσα φιλοξενείται από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Να σημειωθεί ότι, το «Μένουμε Ελλάδα», είναι η μοναδική καθημερινή ζωντανή εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό και στηρίζει την Περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα, που μεταδίδεται από τη ΝΕΡΙΤ καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στη 1:00 το μεσημέρι.

Η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Πέτρος Κουμπλής καθημερινά μάς ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από ρεπορτάζ για γνωστούς και άγνωστους προορισμούς, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους.

Συναρπαστικές ιστορίες με φόντο μοναδικές εικόνες της ελληνικής φύσης: ζευγάρια που επέλεξαν να φύγουν από την πόλη για να βρεθούν στην ύπαιθρο, νέοι που δραστηριοποιούνται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού και οικογένειες που ασχολούνται αποκλειστικά με τις νέες καλλιέργειες.

Τοπικοί φορείς, ομάδες, εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, επώνυμοι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού θα βρίσκονται στο στούντιο της εκπομπής, ενώ «άρωμα Ελλάδας» θα δίνουν τα «καλούδια» κάθε τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: