slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

AΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ O πολιτικός έρωτας Νικολόπουλου-Κασιδιάρη


Ο διαχρονικός πολιτικός έρωτας Νικολόπουλου-Κασιδιάρη έχει καταντήσει ανέκδοτο στα social media αλλά αναδεικνύει και την νοσηρότητα του πολιτικού προσωπικού της χώρας σε ...όλο το φάσμα του. Ο κυβερνητικός πλέον βουλευτής στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία θεώρησε σκόπιμο να βγάλει στην εκπομπή του τον Κασιδιάρη συνεχίζοντας το προσωπικό του χαοτικό κρεσέντο που ανασδεικνύει το the toc.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Νίκος Νικολόπουλος εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ. Το όνομά του ακούστηκε και μεταξύ των προς υπουργοποίηση στελεχών του κόμματος του κ. Καμμένου (Από τι γλίτωσε ο Αλέξης!).
Στο μεσοδιάστημα είχε προλάβει να χαρακτηρίσει με twitt του τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, «π@ουστ@ριό» και όχι μόνο δεν μετάνιωσε γι αυτό αλλά την επόμενη ημέρα βγήκε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε υπερήφανος λέγοντας ότι για τις ιδέες αυτές και τα πιστεύω του ο λαός τον εμπιστεύεται επί 25 έτη, ενώ πρόσθεσε ότι το διαβόητο μήνυμα του στο twitter ήταν η αφορμή για να αποτραπεί η νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα.
Ο κυβερνητικό πλέον βουλευτής είχε τη φαεινή ιδέα να «φιλοξενήσει» τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή που διατηρεί στο Extra 3 τον προφυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη. Όπως ακριβώς το διαβάζετε. Ένας βουλευτής της συγκυβέρνησης και μάλιστα της πρώτης αριστερής κυβέρνησης συναγελάζεται με έναν προφυλακισμένο και δηλωμένο ναζιστή!
Να υποθέσουμε ότι σύντομα θα υπάρξει παρέμβαση του Μαξίμου ή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ θα συνεχίζει ανενόχλητος να προβάλλει τις ιδέες και τα πιστεύω του;
http://kourdistoportocali.com/post/41857/nikolo
http://fonaklas.blogspot.gr/2015/03/a-o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: