slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σύρος: Ομολογιούχος ζήτησε να κρατηθεί για να μην πλακώσει στο ξύλο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ


Σύρος: Ομολογιούχος ζήτησε να κρατηθεί για να μην πλακώσει στο ξύλο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - Απίστευτα πράγματα στην επίσκεψη του Παναγιώτη Ρήγα!

Αυτή τη φορά δεν συνελήφθη ο πρόεδρος των oμολογιούχων του νομού Κυκλάδων Σταμάτης Άγας, αλλά ζήτησε να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα για όσο χρειαστεί...


Αιτία η παρουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Σύρο στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών.

Όπως είπε στην αστυνομία δεν ήξερε πως θα αντιδρούσε αν τον έβρισκε μπροστά του και προτίμησε να πάει αυτοβούλως προκειμένου να μην επιτεθεί στο Παναγιώτη Ρήγα ''Μας λήστεψαν και έχουν το θράσος να επιστρέφουν στις Κυκλάδες παραμονές των εκλογών να ζητάνε της ψήφους μας όταν δεν έχουν πατήσει τόσα χρόνια...

Που ήσουν κύριε Ρήγα τόσο καιρό που σε χρειαζότανε ο λαός των Κυκλάδων; Τώρα έρχεσαι και μας ζητάς τι; Ο λαός και ο Θεός θα σας τιμωρήσει την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και το ξέρεις καλά γι'αυτό δεν είσαι υποψήφιος στις Κυκλάδες''.

Ο κ.Άγας τονίζει πως έχει χάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τις αποταμιεύσεις του λόγω του κουρέματος των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου και εδώ και καιρό πρωτοστατεί σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των μικροομολογιούχων στην Αθήνα και έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια, σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων της σημερινής συγκυβέρνησης και της προηγούμενης κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: