slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ραουζαίος: Τιμή μου η βράβευση από τον ΑΜΣ Φιλωτίου


Παρά το νεαρό της ηλικίας του η προσφορά του Πέτρου Ραουζαίου στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αναγνωρίστηκε από ακόμα έναν κυκλαδίτικο σύλλογο, αφού την προηγούμενη Κυριακή ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΜΣ Φιλωτίου. Η διοίκηση του ναξιώτικου συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γεν. Γραμματέα του ΑΟ Σύρου και γίνετε το τρίτο σωματείο στις Κυκλάδες που τον τιμά, αφού έχουν προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια οι βραβεύσεις του Παμμηλιακού και του Αστέρα Μαρμάρων.
Ο ίδιος αισθάνθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και θέλησε να εξωτερικεύσει τα αισθήματα του με την ακόλουθη επιστολή:
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου ευχαριστήρια στη Διοίκηση του
Α.Μ.Σ.ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ «Ο ΖΕΥΣ», για την απίστευτα ιδιαίτερη τιμητική διάκριση PSARAS PAROYSIASH RAOYZAIOYπρος το πρόσωπό μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μία τόσο ικανή Διοίκηση αναγνωρίζει την ανιδιοτελή μου προσφορά και το έργο που επιτελώ στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιροΤαυτόχρονα όμως θα ήθελα να εκφράσω ταπεινά συγνώμη, διότι παρότι κατέβαλα τεράστιες προσπάθειες να παρευρεθώ απόψε εδώ μαζί σας πολύ σοβαρές προσωπικές υποχρεώσεις μου δεν μου επέτρεψαν να βρίσκομαι κοντά σας .
Πραγματικά για μένα η τιμή που μου κάνετε αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές και συγκινητικές στιγμές της μέχρι τώρα πορείας μου στο Κυκλαδίτικο ποδοσφαιρικό στερέωμα ως διοικητικός παράγοντας.
Τέτοιες τιμητικές διακρίσεις , δίνουν σε εμάς τους παράγοντες την ώθηση ,τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε , το δύσκολο και επίπονο, αλλά ταυτόχρονα σημαντικό και σπουδαίο έργο που επιτελούμε.
ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ αποτελεί για μένα να συνεχίσω να προσφέρω ενεργά στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων .
Επιθυμία μου να συμβάλλει κι’ εκείνος από όποια θέση κατέχει στο μέλλον στην Επίλυση των χρόνιων και σημαντικότερων προβλημάτων που μαστίζουν το Κυκλαδίτικο αθλητισμό και εν γένει το ποδόσφαιρο, όπως η δυσκολία στις μετακινήσεις των ομάδων , τα τεράστια έξοδα των ομάδων και το ακτοπλοϊκό πρόβλημα.
Όραμα μου είναι να δω το κυκλαδίτικο αθλητισμό και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο να ανθεί και να αποτελείται κυρίως από νεαρά ανερχόμενους ποδοσφαιριστές, από σοβαρά, υγιείς και οργανωμένα σωματεία, όπως ο Α.Μ.Σ.ΦΙΛΩΤΙΟΥ.RAOYZAIOS 5 2013
Ο σύλλογος σας χαρακτηρίζεται για την οργάνωση του (διοικητική και αγωνιστική), την ομαδικότητα , την εργατικότητα και το άριστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το πολύ σημαντικό και σπουδαίο έργο που προσφέρετε , για τη νεολαία του χωριού σας αλλά και γενικότερα της Νάξου με τη διέξοδο της στο να ασχοληθεί με τον Αθλητισμό αλλά και τον Πολιτισμό , αξίες πανανθρώπινες και πολύ σπουδαίες ειδικά στις μέρες μας.
Στο τομέα των Πολιτιστικών σας δράσεων συντελείτε ένα πολύ επιτυχημένο έργο με τις πάμπολλες πολιτιστικές σας εκδηλώσεις οι οποίες στέφονται κάθε χρόνο με απόλυτη επιτυχία και συμβάλλουν τα μέγιστα στον πολιτισμό του τόπου σας.
Συνεχίστε έτσι και να είστε βέβαιοι , ότι η επιτυχία σας σε όλους τους τομείς θεωρείται δεδομένη.
Σας αξίζουν πραγματικά θερμά συγχαρητήρια για την πραγματικά πολύ καλή, επιτυχημένη ,σπουδαία και σοβαρή δουλειά που επιτελείτε.RAOYZAIOS KOYPA
Άξια αναφοράς είναι η Αρχοντιά και η Άριστη φιλοξενία σας, τις οποίες διακρίνει κανείς μόλις σας αντικρίσει ή σας γνωρίσει. Οι χάρες σας είναι ταυτόσημες με τη ναξιώτικη φιλοξενία και αρχοντιά τις οποίες πρεσβεύετε σε όλο τους το μεγαλείο.
Κ. Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Θα ήθελα να δηλώσω δημόσια ότι κάθε φορά που επισκέπτομαι την πανέμορφη Νάξο σας, αισθάνομαι τεράστια χαρά και ευχαρίστηση, διότι νοιώθω πάρα πολύ οικεία και αυτό πηγάζει τόσο από την αγάπη για τον τόπο σας τον οποίο RAOU KOYPAθαυμάζω από μικρό παιδί όσο και για το γεγονός των πολλών γνωστών και φίλων που έχω στο νησί σας. Όπως τους πρώην παίκτες μου Ιάκωβο Σταματίου, Θοδωρή Χαβδούλα και τώρα το Γιάννη Τζώρτζη που είναι και παίκτες της ομάδας σας.
Να είστε σίγουροι ότι θα είμαι για πάντα αρωγός της προσπάθειας σας και φίλαθλος της ομάδας σας.    
Σας εύχομαι ολόψυχα Διοίκηση – αθλητές – χορηγούς και μέλη οι στόχοι σας να ευοδωθούν στο έπακρον, μία χρονιά γεμάτη από διακρίσεις και επιτυχίες.
Υγεία, χαρά και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειες σας.
Σας ευχαριστώ θερμά, Χρόνια σας πολλά.
Καλή, Ευτυχισμένη και Δημιουργική Νέα χρονιά.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ
http://sportcyclades.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14258%3A%CF%81%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BC%CF%83-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85&Itemid=724

Δεν υπάρχουν σχόλια: