slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ψήφος εμπιστοσύνης από τους Κυκλαδίτες στον Γιάννη Βρούτση


Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση από τον υποψήφιο βουλευτή Κυκλάδων.
Συγκέντρωση στο Κάραβελ έκανε ο Γιάννης Βρούτσης στις 17 Ιανουαρίου 2015 και ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος απ' ότι ανέμεναν οι συνεργάτες του.
Ο κόσμος, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, έφτανε και τις 2.500 χιλιάδες με τον κόσμο να βρίσκεται ακόμα και στο φουαγιέ, ενώ οι σκάλες που οδηγούν στην κεντρική αίθουσα Ολύμπια ήταν γεμάτες.
Στην κεντρική ομιλία του παραβρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, ενώ παρών ήταν και ο Νότης Μηταράκης που είναι φίλος του υπ. Εργασίας. Είδαμε επίσης πολλούς διοικητές ασφαλιστικών ταμείων και δημοσιογράφους.


πηγές:
http://www.parapolitika.gr/
http://www.kalpes15.gr/


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χθες ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ σε συνεντευξη του στον αντενα ειπε για μυστικες συννενοησεις τροικας και υπουργειου εργασιας για τις ομαδικες απολυσεις ωστε να μην περασουν απο την βουλη , ο υπουργος ξερει κατι ? μπορει να απαντησει ? η ομαδα αληθειας τι ωρα παει για δουλεια στη συγγρου ?

Ανώνυμος είπε...

μαλακιες ελεγε ο Αλεξης

sting είπε...

"Την Δευτέρα ο σύμβουλος του πρωθυπουργού που αναφέρεται στη λίστα Λαγκάρντ με 5 εκ. ευρώ και με off shore πρέπει να ανησυχεί" είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και ακολουθούν οι προδότες, η ΕΛΣΤΑΤ, ο ΟΠΑΠ, το Ελληνικό, ο Φαήλος, η Energa με τον Βορίδη, ο Μαντέλης, ο Μητσοτάκης, οι φυγαδεύσαντες Χριστοφοράκο, οι παραλίες, ο Αστέρας, τα ΕΛΤΑ, το PSI, ο Παπαδήμος, το λεφτά υπάρχουν, τα 18 σημεία του Ζαππείου, η υπόλοιπη λίστα Λαγκάρντ, οι άλλες λίστες, οι αδιάβαστοι του ναι σε όλα, ο Βοσκόπουλος, ο αδελφός του Αντώνη και δεν υπάρχει τέλος. (Αν κάποιος φίλος έχει υπομονή ας γράψει και άλλες λαμογιές και άλλους κλέφτες και μιζαδόρους)

Ανώνυμος είπε...

Μας "έσωσε" ο δια βίου δημόσιος υπάλληλος. Υπουργός εργασίας που δεν ξέρει τι σημαίνει εργασία. Όταν παντού δουλεύουν αδήλωτοι μετανάστες χωρίς κανένα έλεγχο - ενώ την ίδια στιγμή οι νόμιμοι εργοδότες κινδυνεύουν με κατασχέσεις για χρέη από ασφαλιστικές εισφορές. Ελεύθεροι επαγγελματίες σε απόγνωση σε άδεια μαγαζιά, μηδενική ρευστότητα με περασμένη θηλιά στο λαιμό άδικες εισφορές προς ΟΑΕΕ που δεν παρέχει ΤΙΠΟΤΑ, απειλεί να πετάξει στο δρόμο οικογενειάρχες με και έχει πετσοκόψει συντάξεις όσων δούλευαν μια ζωή για αξιοπρεπή γηρατειά. Με λίγα λόγια ΑΠΟΓΝΩΣΗ. Κόψτε όσες πίτες θέλετε. Κομματόσκυλα βολλεμένοι, χειροκροτήστε δυνατά, κουνήστε σημαίες, κάντε εμετικές δηλώσεις και ευχολόγια στα πουλημένα μέσα. Σκεφτείτε την πάρτη σας όπως κάνατε πάντα. - Δεν περιμένω να με σώσει κανένας ΣΥΡΙΖΑ (γιατί αν κάποιος πει την αλήθεια του βάζετε ταμπελάκι). Εύχομαι μόνο το κακό που προκαλέσατε σε χιλιάδες οικογένειες να πέσει πάνω σας και οι ψυχές των χιλιάδων που αυτοκτόνησαν από απόγνωση να σας κυνηγάνε τις νύχτες σας γαι πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αυτοί που ψηφίζεις δεν δια βίου δημόσιοι υπάλληλοι......

Ανώνυμος είπε...

Που ξέρεις τι ψηφίζω βολεμμένε? Μαζί είμαστε στο παραβάν?