slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σοκ: Το λούνα παρκ δεν είχε άδεια λειτουργίας -Δεν διατρέχει κίνδυνο το κορίτσι


Χωρίς άδεια λειτουργούσε το υπαίθριο λούνα παρκ στο Ελληνικό, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία είχε εκμισθώσει μεν το χώρο του συγκεκριμένου πάρκου, αλλά ουδέποτε υπέβαλε αίτηση με τα νόμιμα δικαιολογητικά για να λειτουργήσει το λούνα παρκ.
Μάλιστα, ο χώρος δεν πληρούσε τα μέτρα ασφαλείας, αφού

"Αναγέννηση Αντιπάρου": Τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων

Ο Δημοτικός συνδυασμός του Δήμου Αντιπάρου "Αναγέννηση Αντιπάρου" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Φαρούπο έδωσε στη δημοσιότητα τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού με τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΙΑ
ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

1. ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημοτικής ενότητας Αντιπάρου

Οι 84 υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μαχαιρίδη

Δόθηκε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νότιο Αιγαίο- Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη.
«Νιώθω τιμή να έχω στο πλευρό μου τους καλύτερους δυνατούς εκπροσώπους των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Νιώθω όμως και.....

O συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης με τη Λίλα Καφαντάρη στο Νότιο Αιγαίο

Υποψ. Περιφερειάρχης

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΛΙΛΑ) του ΗΛΙΑ

Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Νομού Δωδεκανήσου

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Νομού Κυκλάδων

ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια

Η πρόκληση του 2020 για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου


Tου Ιάκωβου Β. Γιακουμή*
Υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου  

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως και όλες οι άλλες περιφέρειες της Ευρώπης, βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση της προγραμματικής περιόδου 2014-2020. Την περίοδο αυτή σημαντικοί Ευρωπαϊκοί Πόροι θα.....

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-4-2014

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ δημοτικοί συνδυασμοί κατέθεσαν χθες βράδυ τα ψηφοδέλτια τους εν όψει των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου στο Πρωτοδικείο Νάξου… και η κλεψύδρα άρχισε ήδη να αδειάζει… Από σήμερα στους πέντε δρόμους, σε τρίστρατα, σε σοκάκια, σε βουνά και σε λαγκάδια 450 υποψήφιοι…
Με βάση τον αριθμό των ψηφισάντων στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές «οι 450» θα διεκδικήσουν την ψήφο περίπου 12.000 ψηφοφόρων (στον α’ γύρο το 2010 ψήφισαν 13.545, ενώ στον β’, 12.320)
Με τον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου Μανώλη Μαργαρίτη κατέρχονται 156 υποψήφιοι, 140 με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μαϊτού, (Νησιωτική Πολιτεία) 67 με τον συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση (Ευδοκία Ψαρρά) και 87 με τον συνδυασμό Πολίτες για τα Νησιά μας (Βασίλης Βρούτσης)
Το πρώτο δημοτικό ψηφοδέλτιο που κατετέθη στο Πρωτοδικείο Νάξου ήταν αυτό της κας Ευδοκίας Ψαρρά. Η ώρα ήταν 8:30’. Γύρω στις 10:40 τα σκαλιά του Πρωτοδικείου πάτησαν οι του συνδυασμού της νησιωτικής Πολιτείας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Μαϊτό. Λίγο αργότερα, οι Πολίτες για τα Νησιά μας έκαναν την εμφάνισή τους και αυτοί, για να καταθέσουν… Ήταν η ώρα 11:30, όταν ο συνδυασμός Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση, με επικεφαλής τον κ. Μαργαρίτη, έκανε την εμφάνισή του. Γύρω στα μεσάνυχτα οι διαδικασίες για όλα τα ψηφοδέλτια είχαν ολοκληρωθεί. Παρατράγουδο, ουδέν…

Μήνυμα Νίκου Μαΐτου και κατάθεση υποψηφίων Δημοτικού Συνδυασμού " Νησιωτική Πολιτεία Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "

"Παρουσιάζουμε  σήμερα  στους πολίτες  της  Νάξου  και  των  Μικρών  Κυκλάδων,  τους  υποψηφίους  συμβούλους  της  ανεξάρτητης,  ενωτικής και  ουραλιστικής  δημοτικής  μας  Κίνησης . Ένα  ψηφοδέλτιο  νίκης,  ελπίδας  και  προοπτικής  για  τα  νησιά  μας,  που  συνδυάζει   αρμονικά  την  εμπειρία,  τη  γνώση,  την  ανανέωση,  την  ικανότητα  και  διάθεση των  νέων  ανθρώπων  για  προσφορά  και  δημιουργία.
        Ένα  ψηφοδέλτιο  που  συγκροτήθηκε  αβίαστα,  χωρίς  να  χρησιμοποιηθούν  ξεπερασμένες και  αναχρονιστικές  μέθοδοι  υποσχέσεων,  ρουσφετιών    και  προσωπικής  συνδιαλλαγής.
       Καταρτίσαμε  το  ψηφοδέλτιο  μας,  ασχολούμενοι  μόνο  με  την  αντιπροσωπευτική  εκπροσώπηση  της  κοινωνίας,  των  παραγωγικών  τάξεων,  των  συλλογικών  φορέων  και  κινημάτων,  και  δεν  ασχοληθήκαμε  με  τα  ψηφοδέλτια  των  αντιπάλων,   εκφοβίζοντας,  απειλώντας  και  υποσχόμενοι  ανταλλάγματα  και  θέσεις,  σε  πολίτες  που  ήθελαν  να  ασκήσουν  το  δημοκρατικό δικαίωμα  του  εκλέγεσθαι  σε  άλλους   συνδυασμούς.  Διότι  το  βιώσαμε  κι  αυτό  δυστυχώς  σ΄ αυτήν  την  προεκλογική  περίοδο.
       Με  βαθύ  αίσθημα  ευθύνης  με  σοβαρότητα,  υπευθυνότητα  και  πιστοί  στις  δημοκρατικές  αρχές  και  αξίες  μας ,  ξεκινάμε  σήμερα  τον  καθαρό  προεκλογικό  μας  αγώνα  και  είμαστε  σίγουροι, όπως  όλα  πλέον  δείχνουν ,  ότι  οι  πολίτες  των  νησιών  θα  δώσουν  την  ηχηρή  απάντησή  τους  στο  χθες  και  τις  καταδικασμένες  πρακτικές  του ,  ανοίγοντας  το  δρόμο  που  πραγματικά  αξίζουν  τα  νησιά  μας. 
Διότι  εμείς  ΞΕΡΟΥΜΕ,  ΘΕΛΟΥΜΕ,  ΜΠΟΡΟΥΜΕ!"
Οι 140 υποψήφιοι αναλυτικά...

Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Υποψ. Περιφερειάρχης
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΛΙΛΑ) του ΗΛΙΑ
Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Νομού Δωδεκανήσου
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Νομού Κυκλάδων
ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια ΑΝΔΡΟΥ       Υπ. Περ. Συμβ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
ΑΤΤΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ-ΜΙΧΑΗΛ, υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου.
ΜΑΥΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Το ψηφοδέλτιο της Κίνησης Πολιτών Σύρου

Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
Ένα  ψηφοδέλτιο συνέπειας και αγωνιστικότητας, με ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση ανάπτυξης,  που δίνει λύσεις ουσιαστικές και μάλιστα προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων.
Ένα ψηφοδέλτιο απόλυτης εμπιστοσύνης  για κάθε συμπολίτη μας που καταδικάζεται να ζει στην αβεβαιότητα, που  τα καθημερινά και τοπικά του προβλήματα πολλαπλασιάζονται αντί να λύνονται από την αντιλαϊκή πολιτική τόσο της κεντρικής όσο και της  τοπικής  διοίκησης και διαχείρισης.
Συμπολίτη και συμπολίτισσάς μας, ιδιαίτερα σήμερα, σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης, είναι αναγκαίο  να εκφράσεις  την  αντίθεση και την αγανάκτησή σου, με τη σαρωτική ενίσχυση  του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  που μάχεται αταλάντευτα για όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, γυναίκες, νέους και νέες, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης.
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ:
ΨΑΡΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ........ Υποψήφια Δήμαρχος ΚΑΙ Οι 67 υποψήφιοι.

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, όπως κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο

Πάμε μπροστά
Δε γυρίζουμε πίσω

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΕΣ για τα Νησιά μας - Ψηφοδέλτιο Δημοτικών Εκλογών 2014

Κατεβαίνουμε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη ζωή μας στον τόπο μας.
Απέναντι στην κρίση και τη διάλυση της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Για μια κοινωνία Δημοκρατίας, Συμμετοχής και Αλληλεγγύης.
Για ένα Δήμο των πολιτών.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Βρούτσης Βασίλειος του Στεφάνου
Οι 86 υποψήφιοι αναλυτικά...

Μήνυμα Μανόλη Μαργαρίτη και Συνδυασμός υποψηφίων Δημοτικού Συνδυασμού " Στροφή στο Μέλλον - Δημοτική Δράση"

 Πριν από τριάμισι χρόνια μάς εμπιστευθήκατε τη διοίκηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Μετά από τεράστιες δυσκολίες, καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε και να αποδώσουμε σημαντικό έργο, διατηρώντας την ηθική, την εντιμότητα, τη δικαιοσύνη και τις δημοκρατικές διαδικασίες στη διοίκηση.
    Απόδειξη της αναγνώρισης των αρχών και  του έργου μας αποτελεί και το γεγονός ότι 156 συνδημότες μας, που είναι ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων που μπορούν να στελεχώσουν ένα δημοτικό συνδυασμό στο Δήμο μας, τιμούν και στελεχώνουν τη δημοτική μας παράταξη «Στροφή στο Μέλλον – Δημοτική Δράση».
    Μας γνωρίσατε και ξέρετε ότι μπορούμε. Μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι, γιατί εμπιστεύεστε το πηδάλιο σε χέρια σίγουρα.
   Στις 18 Μαΐου ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας σε πρόσωπα ικανά και έντιμα!
   Σας καλούμε να γνωρίσετε τα μέλη του Συνδυασμού μας και να διαπιστώσετε ότι την επόμενη μέρα ο Δήμος θα βρίσκεται και πάλι σε καλά χέρια. Στα δικά σας!
                                                  Μανόλης Μαργαρίτης

                                                 Υποψήφιος Δήμαρχος
                                      Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Οι 156 υποψήφιοι αναλυτικά...