slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαδοχικές συναντήσεις στη Σύρο του Μπενέτου Σπύρου



Διαδοχικές συναντήσεις στη Σύρο, είχαν χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μπενέτος Σπύρος, η υποψήφια Χωρική Αντιπεριφερειάρχης, Άννα Μαυρουδή και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος από τη Νάξο, Χριστίνα Ευθυμιάτου Καρυστιναίου.
Τόσο ο κ. Σπύρου, όσο η κ. Μαυρουδή και η κ. Ευθυμιάτου Καρυστιναίου συναντήθηκαν με το.....

ΝΑΞΟΣ: Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα : «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ».


Ο Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα : «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ». Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικοδήμου. Θέματα που θα συζητηθούν είναι:
· Για ποιο λόγο αθλούνται τα παιδιά
· Τι ζητάνε οι αθλητές από τους γονείς τους
· Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς των παιδιών-αθλητών
· Τρόποι διαχείρησης των....

Oι 4 νέες υποψηφιότητες του Γιώργου Χατζημάρκου

Γιώργος Χατζαντώνης Σύρο
Νίκος Βενάκης Σίφνο
Γιώργος Κουλιάς   Κάλυμνο,

Μιχάλης Μπαριανάκης Ρόδο
Ο Γιώργος Χατζαντώνης από τη Σύρο και o Νίκος Βενάκης από τη Σίφνο και οι  Μιχάλης Μπαριανάκης απο  Ρόδο και ο Γιώργος Κουλιάς   απο την Κάλυμνο θα ειναι υποψήφιοι  περιφερειακόι  σύμβουλοι με την ανεξάρτητη περιφερειακή κίνηση του Γιώργου Χατζημάρκου

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΝΑΞΟΥ

Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΝΑΞΟΥ προβάλλει την ταινία "Α.Ι.: ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ" (2001) του Steven Spielberg
την Πέμπτη 27 Μαρτίου, στις 9 μ.μ.
στο Πνευματικό Κέντρο της Καθολικής Μητρόπολης στο Κάστρο, με ελεύθερη είσοδο.
Λίγα λόγια για το έργο:
Το “Artificial Intelligence: ΑΙ” είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες των τελευταίων ετών και πιθανόν μία από τις πιο αδικημένες. Αποτέλεσε ένα όραμα του μεγάλου Stanley Kubrick, που το συνέλαβε το 1975 ωστόσο δεν πρόλαβε να το δει να.....

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ! Παραιτείται από βουλευτής και πετάει το γάντι στον Κακλαμάνη-Επίθεση σε Καμίνη-Σακελλαρίδη


Παρούσα στην εκδήλωση και η σύντροφός του. Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα καθώς διεκδικεί το Δήμο της Αθήνας ως υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, εξεδήλωσε σήμερα ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του.

Πάρος Νέα Πνοή: Συγκέντρωση στην Αγκαιριά


Αγαπητοί φίλοι, ο συνδυασμός «Πάρος Νέα Πνοή» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαούνης, θα βρίσκονται σε ανοιχτή συζήτηση, στην Αγκαιριά, στο πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 και ώρα

Αντίπαρος: 1ος διεθνής υπερμαραθώνιος 100 χλμ. - αποτελέσματα - φωτογραφίες


Με πολύ μεγάλη επιτυχία -και συμμετοχή- διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 23 Μαρτίου στην Αντίπαρο ο 1ος Διεθνής Υπερμαραθώνιος 100 χιλιομέτρων. Τον αγώνα διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Αντιπάρου «Αντίπαρος Εν Πλω». Στο αγώνα πήραν μέρος 17 αθλητές και αθλήτριες (τερμάτισαν οι 13) από την Ιαπωνία, την Τσεχία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αγγλία, το Μαρόκο και την Ελλάδα.
Τα αποτελέσματα του αγώνα:

Νέο αεροδρόμιο Πάρου: Ολοκλήρωση μελέτης εφόσον οι οικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ» ενημερώνει τους βουλευτές του νομού Κυκλάδων και τα Μ.Μ.Ε. σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για την ολοκλήρωση του νέου αεροδρομίου Πάρου. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Το Χαραλάμπειο Γηροκομείο επισκέφθηκε η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου


Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ‘ΣΤΗΡΙΖΩ’ της Ν.Δ. που στόχο έχει να βοηθήσει όσους περισσότερους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αλλά και κοινωνικούς φορείς καλλιεργώντας την κουλτούρα του εθελοντισμού και ευαισθητοποιώντας την κοινωνία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου επισκέφτηκε το Χαραλάμπειο Γεροκομείο Ρόδου προσφέροντας φαρμακευτικό υλικό.

Δώδεκα πλήγματα στον θαλάσσιο τουρισμό φέρνει το νέο νομοσχέδιο του Υπ. Ναυτιλία - Εισήγηση του Νίκου Συρμαλένιου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δώδεκα πλήγματα στο θαλάσσιο τουρισμό με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας Εισήγηση του Νίκου Συρμαλένιου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής Όχι ένα, αλλά δώδεκα πολύ σοβαρά πλήγματα στο θαλάσσιο τουρισμό θεσμοθετούνται με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του οποίου η συζήτηση άρχισε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το νομοσχέδιο το οποίο έρχεται μετά από «40 κύματα» και από πολλούς Υπουργούς Ναυτιλίας, είναι απαράδεκτο, γιατί:

Με εντολή της Μέρκελ Γιοβανόπουλος και Γιαταγάνα… άφησαν τον Καμμένο

Καμμένος: Είστε προδότες, αποστάτες, πράκτορες των Τούρκων, της Μέρκελ
Οι βουλευτές Χρυσούλα Γιαταγάνα και Κώστας Γιοβανόπουλος σε κοινή δήλωσή τους εξηγούν τους λόγους της αποχώρήσης τους από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. «Όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι

"O Κουίκ υποψήφιος για Αν.Μακεδονία-Θράκη"


Την υποψηφιότητα του για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Περιοδεία Ευδοκίας Ψαρρά στα χωριά

H υποψήφια δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Ευδοκία Ψαρρά με στέλεχη της Δημοτικης παράταξης Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε.

ΦΩΤΟ: Συνεχίζεται το γέλιο με την ανήλικη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ...

Σάλο προκάλεσε και στα social media η είδηση ότι η μητέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου κ. Λίνα Αλεξίου εισέπραττε επί 18 χρόνια παρανόμως επίδομα ανήλικων τέκνων για τις δύο (προφανώς ενήλικες) κόρες της, την 38χρονη Ζωή και την 31χρονη Βασιλική- Ιωάννα. Με το που κυκλοφόρησε η εφημερίδα Real News, όπου περιλαμβανόταν η σχετική καταγγελία, δημιουργήθηκαν σε χρόνο dt τα hashtag h_zwh_einai_mikri και #zoi_anhlikh και οι αναρτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή…:

Έκτακτη Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου

ΠΡΟΣ:
Μέλη Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου ‘Ο Άγιος Τρύφων’
ΘΕΜΑ:
Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου μας,

Λαμπρός και εφέτος ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Νάξο


(πλούσιο φωτορεπορτάζ από to_vima_naxos )
Λαμπρός και ο εφετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Νάξο. Οι πολιτικές, στρατιωτικές και θρησκευτικές αρχές του νησιού παρέστησαν στις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις και παρακολούθησαν τόσο τη δοξολογία που τελέσθηκε στον ιερό Μητροπολιτικό ναό της

Χρήσεις της πατάτας, που δεν γνωρίζαμε



Τι πραγματικά γνωρίζουμε για πατάτες! Εκτός από το γεγονός ότι είναι βασικό είδος διατροφής σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου και περιέχουν μια σειρά από βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, οι….

Ομιλία Γλέζου στη Γερμανική Σχολή Αθηνών



Ο Μανώλης Γλέζος θα μιλήσει στην Γερμανική Σχολή Αθηνών στις 2 Απριλίου 2014, στις 19:00, προσκεκλημένος του Συλλόγου Αποφοίτων.
Θέμα της ομιλίας του θα είναι η εξέλιξη των ελληνογερμανικών σχέσεων από την Κατοχή έως σήμερα και οι παράμετροι που τις επηρεάζουν.
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, θα είναι εκπρόσωποι της

ΚΕΠ-ΟΣΑ - ανοιχτή συζήτηση των συλλόγων της Πάρου για τον πολιτισμό


Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών - Οικολογία - Συμμετοχή - Αλληλεγγύη (ΚΕΠ-ΟΣΑ, Πάρος)
σας προσκαλεί το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 12.00, στην αίθουσα "Αρχίλοχος"
σε μία ανοιχτή συζήτηση με τα εξής θέματα:

Συμβουλές για τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από τους γεωπόνους του Δήμου


Την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και ώρα 5 μ.μ., στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), απέναντι από το πάρκο της Έλλης, οι γεωπόνοι του Δήμου Νεκταρία Τριανταφύλλου και Ελισάβετ Σιδερή θα δείξουν τρόπους φροντίδας, μεταφύτευσης, κ.ά. καλλωπιστικών φυτών και κηπευτικών.
Διοργάνωση: