slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Διαδικτυακών Μαθημάτων για νησιωτικές, παραμεθόριες περιοχές και ασθενείς κοινωνικές ομάδες


Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Διαδικτυακών Μαθημάτων για νησιωτικές, παραμεθόριες περιοχές και ασθενείς κοινωνικές ομάδες
Λόγω της αυξημένης ζήτησης από γονείς και μαθητές σε όλη την Ελλάδα και κυρίως σε...

Για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα ανησυχεί η Ντόρα Μπακογιάννη

Πολιτικές διαστάσεις έχει πάρει η κίνηση του Χριστόδουλου Ξηρού να παραβιάσει την άδειά του και να μην επιστρέψει στο αστυνομικό …

Σε Μήλο και Κίμωλο ο Γιώργος Βακόνδιος – Στο επίκεντρο το ακτοπλοϊκό και τα προβλήματα υποδομών των νησιών

Ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Βακόνδιος 
Επίσκεψη στη Μήλο και την Κίμωλο πραγματοποίησε ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Βακόνδιος από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τις δημοτικές αρχές και εκπροσώπους φορέων των δύο νησιών.

Σημειώνεται ότι της επισκέψεως του Γ. Βακόνδιου στα νησιά, είχε προηγηθεί ενημέρωση του υπουργού Ναυτιλίας για τα προβλήματα ακτοπλοϊκών συνδέσεων και κατόπιν σύσκεψη στο αρμόδιο υπουργείο για το ειδικότερο θέμα των Δυτικών Κυκλάδων με την παρουσία

Σραβοπάτημα Πανναξιακού στην Κηφισιά



Σε ένα συναρπαστικό αγώνα όπως εξελίχτηκε στο Ζηρίνειο ο Ηρακλής Κηφισιάς επικράτησε με 3-2 σετ του Πανναξιακού στο πρώτο παιχνίδι των αγώνων της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής.
Ο Ηρακλής Κηφισιάς κατέβηκε στον αγώνα δεν είχε στο ρόστερ του τις Ντουμιτρέσκου, Γρηγοράτου και Γκουντιμένκο ενώ ο Πανναξιακός είχε πλήρη σύνθεση.
Στον αγώνα οι ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις καθώς αμφοτέρω είχαν το μερίδιό τους στις.....

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 8/1

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgWwGcXl9XBfBlq5FZ8EX-GXCA42Cn3EfsMvdtPU_kgZk9oxgPco4UG2hsBkKBHkMfoWEdWVeLEenzwT4iODBPNi0W4G1qhznSIkyDqNLebtR7WWyZncdixsO0wWnT_aZ5FfWYsYX6Hg0p/s1600/20140108.jpg

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων: για τις αλυκές του Αγίου Προκοπίου - Νάξου. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ


Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή εδάφους, αέρα η θαλάσσης ποιο επίκαιρο από ποτέ...Δεν ξεχνάμε τις αρχές μας, αγωνιζόμαστε για αυτές.
Οι αλυκές του Αγίου Προκοπίου είναι από τις προστατευόμενες περιοχές natura. Το κεδρόδασος της Αγίας Άννας που και αυτό έχει στοχοποιηθεί είναι από τα μοναδικά στον κόσμο.

Άδωνις στο Action24:«Δεν με άδειασε ο Σαμαράς, εγώ πρότεινα το ισοδύναμο μέτρο»


Στο Action24 και στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα» του Σεραφείμ Κοτρώτσου, εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και τόνισε πως δεν αισθάνεται να τον έχουν «αδειάσει» πολιτικά οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος, διότι, όπως είπε, εκείνος εισηγήθηκε το ισοδύναμο μέτρο της αύξησης κατά πέντε λεπτά της τιμής των τσιγάρων και του καπνού. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο

Η κοιμώμενη δικαιοσύνη πότε επιτέλους θα ξυπνήσει;

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Όλοι αναρωτιόμαστε για το πως έφτασε η πατρίδα μας στο χείλος του γκρεμού και αν πραγματικά τα φάγαμε όλοι μαζί όπως μας κατηγορεί με “περίσσιο” θράσος και “υπέρβαρη” χυδαιότητα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου ο γνωστός ...

Τρίτο πρόσωπο έκπληξη κόντρα σε Μαργαρίτη και Μάιτό για τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

φώτο:Κυκλαδική 
Σύμφωνα με την Κυκλαδική ο πρόεδρος του Δ.Σ του ...

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ Κ΄ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2014 .


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νέου νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014.
Σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι συνάδελφοι πρέπει να προσέξουν τα εξής:

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει «κλειδώσει» το 80% των υποψηφίων και μέσα στον Ιανουάριο θα αρχίσει η ανακοίνωση των ονομάτων από τους ίδιους τους υποψηφίους. Για πρώτη φορά, η Ν.Δ. δεν θα εκδώσει λίστα «χρισμάτων», αλλά θα δώσει το «πράσινο φως» στα στελέχη με τα οποία έχει έρθει σε επαφή να δημοσιοποιήσουν την απόφασή τους να μπουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Γ. Βρούτσης: Ρεκόρ 10ετίας δείχνει για τον Δεκέμβριο η «Εργάνη»

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» για το μήνα Δεκέμβριο ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Θέμα χρόνου πλέον η μετονομασία του ΣΥΡΙΖΑ σε … ΠΑΣΟΚ


Θέμα χρόνου είναι πλέον η μετονομασία του ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ αφού μένουν οι τελικές λεπτομέρειες για τη μετάλλαξη της ελπίδας της ευρωπαϊκής Αριστεράς σε ένα καθαρά σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που όλα τα χωρά και όλα τα χωνεύει. Πλέον, τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για μαζική κάθοδο στην ....