slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«ΤO CD ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ» Χαϊκάλης: Ο Λαζόπουλος έκανε το μοντάζ

 Νέες αποκαλύψεις έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης για την απόπειρα χρηματισμού από τον Γιώργο Αποστολόπουλο την οποία ο ίδιος κατήγγειλε. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι το υλικό που έχει παραδοθεί στη βουλή και τους πολιτικούς αρχηγούς είναι μονταρισμένο, ενώ, επισήμανε ότι την τεχνική επιμέλεια έχει κάνει ομάδα της εμπιστοσύνης του Λάκη Λαζόπουλου.Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, το αμοντάριστο υλικό παρέλαβε ομάδα τεχνικών που είναι της εμπιστοσύνης του
Λάκη Λαζόπουλου με στόχο να δημιουργηθεί ένα μικρό δείγμα, όπως ανέφερε, και να βγάλει θορύβους, βόμβους και άλλα.
Ο κ. Χαϊκάλης σημείωσε, πάντως, ανέφερε ότι στην εισαγγελεία έχει κατατεθεί όλο το υλικό, χωρίς μοντάζ, αλλά επισήμανε ότι ήταν πρωτοβουλία του κ. Λαζόπουλου να εμφανιστεί την Παρασκευή στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη.
Νωρίτερα  ο Παύλος Χαϊκάλης είχε περιγράψει όλη την υπόθεση και την επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Αποστολόπουλο.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι γνώρισε τον κ. Αποστολόπουλο, μέση της συνεργασίας του με τον Πάνο Καμμένο, και σημείωσε ότι ο επιχειρηματίας γνώριζε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
«Οταν μου πρότεινε 2 - 3 εκατομμύρια ευρώ, νόμιζα ότι γίνεται πλάκα, και απάντησα ότι εγώ είμαι φιμα και θέλω τέσσερα εκατομμύρια» είπε ο κ. Χαϊκάλης και συνέχισε λέγοντας ότι η συνομιλία αυτή είχε γίνει τον Οκτώβρη.
Σημείωσε πως την 1η Δεκεμβρίου ο Αποστολόπουλος τον πήρε ξανά τηλέφωνο και του ζήτησε να συναντηθούν επειγόντως γιατί έχει να του πει χαρμόσυνα νέα. Εδωσαν ραντεβού στο Σύνταγμα, μπροστά από τους Σύρους πρόσφυγες, και εκεί του είπε πως «Εχω το πακέτο. Δεν σου ζητάω απάντησε τώρα».
Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωση για ότι συμβαίνει, και εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να προχωρήσουν την υπόθεση.
Πάντως, ο ανεξάρτητος βουλευτής, αρκετές φορές στη συνέντευξή του προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους, σημειώνοντας ότι «εμείς δεν κάνουμε καταγγελίες, απλά καταγράφουμε τα γεγονότα. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της δικαιοσύνης».
Αδωνις: Η εμπλοκή Λαζόπουλου δείχνει εμπλοκή ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη ότι η εμπλοκή του γνωστού ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου, αποδεικνύει και εμπλοκή ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εκτίμησε ότι η «φιλική» προς την αξιωματική αντιπολίτευση στάση που κρατά ο Λ. Λαζόπουλος συνιστά ένδειξη εμπλοκής και της Κουμουνδούρου.
«Η εμπλοκή του Λάκη Λαζόπουλου σε όλο αυτόν τον βούρκο, αποδεικνύει ότι πίσω απ' όλα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ! Ας μην κοροϊδευόμαστε» έγραψε.



Πηγή: Χαϊκάλης: Ο Λαζόπουλος έκανε το μοντάζ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/183606/haikalis-o-lazopoylos-ekane-montaz#ixzz3MRp65aMF

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη πρωτοφανή πολιτική σαπίλα και βρωμιά, με κύρια ευθύνη των διεκδικητών της πρωτιάς στις ερχόμενες εκλογές με τους γελοίους θεατρίνους, διεφθαρμένους δημοσιογράφους, κομπλεξικούς καθηγητάδες, λαϊκιστές πολιτικάντιδες της πλάκας, με την αβάντα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, πότε θα τους πάρουν χαμπάρι οι σοβαροί πολίτες και ψηφοφόροι, που φαίνεται ότι έχουν κλειστά τα ρουθούνια και τα μάτια τους Μέχρι πότε θα κυριαρχούν όλοι αυτοί οι αξιοθρήνητοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Πότε επί τέλους θα παραδεχτούμε ότι για όλα αυτά φταίμε πρώτα εμείς που τους ψηφίζουμε και για να αλλάξουμε τους παλιούς κακούς πολιτικούς και να ανανεώσουμε δήθεν τη πολιτική ζωή στείλαμε στη Βουλή 210 νέους βουλευτές, που τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς είναι ψυχοπαθητικά αποβράσματα κομματόσκυλα του κερατά. .