slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση από άπλυτους με χυδαίες εκφράσεις κατά Ντόρας, Ρουσόπουλου κ.α.

  1. Δεν έχει προηγούμενο η χυδαία επίθεση που δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ από συγκεντρωμένους συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για την έκθεση για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ. 
Η χυδαία επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη με σκαιότατες εκφράσεις έγινε την .....ώρα που η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έβγαινε από το κτίριο. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τη βρίζουν, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, με την Ντόρα Μπακογιάννη πάντως να διατηρεί την ψυχραιμία της και να αποχωρεί από το σημείο.

"Καρ@@@@@", "ουστ μωρή", "οικογένεια των δράκων", "στα τσακίδια" ήταν μερικά απ' όσα άκουσε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ στο video ακούγεται μια γυναίκα να της φωνάζει "ντροπή σου", ενώ ένας άνδρας συνεχίζει: "ναι σε όλα, βάλε φωτιά τώρα στο κανάλι της Βουλής".



Μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο και μάλιστα απειλήθηκε και ένταση με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί. 






Φραστική επίθεση δέχτηκαν επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θόδωρος Ρουσόπουλος αλλά και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: