slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οργή σε βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για την άθλια συναλλαγή Κουβέλη – Τσίπρα


Σε κατάσταση οργής τελεί η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ από την αποκάλυψη της άθλιας συναλλαγής στο παρασκήνιο Κουβέλη – Τσίπρα που επιβεβαίωσε και με χθεσινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα η ημι-επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Εφημερίδα των Συντακτών”.
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, εκτιμούν πως ο Κουβέλης ήδη έχει συμφωνήσει να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και να διασωθεί πολιτικά, αφού ο Τσίπρας θα τον τοποθετήσει επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Και όλα αυτά παρά τις επίσημες διαψεύσεις οι οποίες γίνονται από την Αγίου Κωνσταντίνου για τυπικούς λόγους, αλλά και για ακόμη ένα ενδεχόμενο:

Γιατί ο Κουβέλης ελπίζει πως στην τρίτη ψηφοφορία, μπορεί να αποτελεί την “εναλλακτική πρόταση” για την Προεδρία, που θα κατατεθεί από ανεξάρτητους βουλευτές, κάποιους του ΠΑΣΟΚ, και κάποιων γνωστών “Εφιαλτών” (το έχει η οικογενειακή παράδοση) από το εσωτερικό της ΝΔ.

Αν και αυτό το σενάριο, όσο περνούν οι μέρες, δείχνει να “καίγεται” όλο και πιο πολύ…

Γι αυτό αποκτά τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον, η στάση που θα τηρήσουν ακόμη και στην πρώτη ψηφοφορία 3 έως 5 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, που διαφωνούν κάθετα με την απορρόφηση της ΔΗΜΑΡ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν δηλαδή απέχουν από την πρώτη ψηφοφορία ή ψηφίσουν “Παρών”…

http://lykavitos.gr/archives/156265

Δεν υπάρχουν σχόλια: