slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο φουλ οι εκλογικές μηχανές του ΠΑΣΟΚ

Η Φωτό ΜουΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Σε πλήρη κινητικότητα βρίσκεται όλος ο κομματικός μηχανισμός της Χαρίλαου Τρικούπη καθώς η πιθανότητα πρόωρων εκλογών μοιάζει για τους επιτελείς του κ. Βενιζέλου σχεδόν αναπόφευκτη. Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών που θα επιθυμούσε για διάφορους λόγους το ΠΑΣΟΚ, είναι η 25η Ιανουαρίου. Η ομάδα στελεχών που έχει αναλάβει την κατάρτιση ψηφοδελτίων στη Χαριλάου Τρικούπη εργάζεται προς μια και μόνη κατεύθυνση. Να βρει υποψήφιους που να έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην κοινωνία και να συγκεντρώνουν ψήφους.

Ένα τρανταχτό όνομα για το Ν. Κυκλάδων είναι ο Μιχάλης Χάλαρης, επιστήμονας χημικός, αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος που έχει διατελέσει γραμματέας της Επιθεώρησης Εργασίας και πρόεδρος των Χημικών Ελλάδος, μέλος της γραμματείας της εθνικής οργανωτικής επιτροπής για το συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης.

Σήμερα ο ίδιος έκανε δήλωση στο twitter που αναπαράχθηκε και στην σελίδα του στο facebook που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος παρά το γεγονός ότι οι εκλογικές ενδείξεις για το ΠΑΣΟΚ από τα έως τώρα δημοκοπικά ευρήματα προκαλούν μόνο συμπάθεια και όχι ενθουσιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: