slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

18 Ιανουαρίου 2015 λήγει η ισχύς των εντύπων αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτων που έχουν εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της ΕΛ.ΑΣ.


Ενημερώνουμε εκ νέου τους Κυκλαδίτες πολίτες ότι στις 18 Ιανουαρίου 2015 λήγει η ισχύς των εντύπων αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτων που έχουν εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της ΕΛ.ΑΣ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποταθούν στην Διεύθυνση Μεταφορών ή στα Τμήματα Μεταφορών των νησιών της Περιφέρειάς μας , προκειμένου να αντικαταστήσουν την παλιά άδεια.
«Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, όσοι οδηγούν με έντυπο άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου που έχει εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο. Η αντικατάσταση του εντύπου της άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου μπορεί να γίνει και μετά τις 18.1.2015 χωρίς ο κάτοχος να χάσει το κεκτημένο του δικαίωμα».
Οι Κάτοχοι άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου (ΑΜ – της τροχαίας) δεν υποχρεούνται να προβούν στην παραπάνω αντικατάσταση, εφόσον κατέχουν άδεια οδήγησης των κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α.
Επίσης όλα τα διπλώματα αδειών οδήγησης Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας που έχουν εκδοθεί από τις Υπηρεσίες Μεταφορών, παλαιότερων τύπων, είναι σε ισχύ και δεν χρειάζονται άμεσα αλλαγή.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: