slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σταμάτιος ( Σταματακης ) Δημητροκάλλης (Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων κατά Σαμαρά


Διάγγελμα έκανε ο κ. Σαμαράς, πανηγυρίζοντας για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη. Τώρα σας αρέσουν τα στοιχεία κύριε Σαμαρά;;;; Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμα της χώρας το 2009 τα λέγατε <<φουσκωμένα>> . Γιατί άραγε;; γιατί φυσικά για την κατρακύλα της χώρας ήταν υπεύθυνος ο.....
κ. Καραμανλης.

Κύριε Σαμαρά η αλήθεια καθημερινά αποδεικνύεται . Τι λέτε και εσείς ο ίδιος. Η ιστορία θα γράψει, και δυστυχώς για εσάς την ώρα του πολέμου << φυγομαχήσατε>> . Το ΠΑΣΟΚ έβαλε πλάτη στη χώρα για τη χώρα και τους πολίτες, και όχι για τις κομματικές του φιλοδοξίες.
Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη του ΠΑΣΟΚ είναι παρών, οι Νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν παρών και δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία.

Ο

Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Δημητροκάλλης Σταμάτιος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα Ζάππειο ένα, δυο κτλ, τι τα εκανες Τρελαντώνη; απο το ομώνυμο βιβλίο της Γιαγιας σου ΠΗνελόπης Δέλτα;

Ανώνυμος είπε...

Ρε το Σταματ-Αάκηκηηηηη!!!

Ματούλη κάτσε καλά και μη θαρρείς πως κάθε τόσο, οι «λαχανί» αρλουμπολογίες σου στου πρώην «Γρι-Γρι», αποτελούν κάτι περισσότερο από την ύπατη διασκέδαση των Ναξίων «κωλοτουμπιστών» που «φραπεδιάζουν» συλλέγοντας χρήσιμο υλικό για νανούρισμα.
Επιμένοντας να καταγράφεις στο κοντέρ της βλακείας σου ατέλειωτα χιλιόμετρα «πράσινης»… «ευφυΐας», απλά επιβεβαιώνεις σ όλους μας, πως ο Δαρβίνος έκανε τεράστια λάθη στην θεωρία του. Η εμμονή σου στην παροχή κουτόχορτου κατά την άποψή σου σε «γελάδια», υπό την αι-γίδα του G.A.P. Junior (του «ελαχίστου») και του τρισμέγιστου ΧXXL πολιτικού Beni-zelou αλλά και του συγκυβερνήτου Σαμαρά μετά των υπολοίπων κοινοβουλευτικών(;) από-κομμάτων, οπωσδήποτε απέχει απ τις βασικές αρχές μιας πολιτείας, που θεμέλιό της είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ. Τις υποκριτικές λοιπόν «παρόλες» σου, που οδηγούν με βεβαιότητα στον υποβιβασμό της δημοκρατικής λογικής μας, τις παρακολουθούμε με θλίψη ενώ ταυτόχρονα μας αφαιρούν δυστυχώς καθημερινά, τις ελάχιστες ψηφίδες Ελπίδας που η ελεύθερη ακόμα σκέψη μάς επιτρέπει να διατηρούμε.
Σε παρακαλούμε πολύ, αντί να συντάσσεις τέτοιες ανακοινώσεις, προσπάθησε καλό μας παιδί να αφαιρέσεις το πράσινο ενσωματωμένο Βουλγάρικο* θυμιατήρι σου που κόλλησε στο Δεξιό σου χέρι, μήπως το χρησιμοποιήσεις σαν βοηθό στη αλλαγή σελίδων από κανένα βιβλίο (οποιοδήποτε …..ακόμη και Μίκυ Μάους) και που διαβάζοντάς το θα αναβάθμιζε την ανθρώπινη ύπαρξή σου και πιθανόν θα μεγάλωνε την ΥΠΟΜΟΝΗ μας.

«Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

* Βουλγάρικο θυμιατήρι: Προσδιορισμός μεγάλου μεγέθους, καθ' ότι τα βουλγαρικά θυμιατήρια είναι τεράστια σε μέγεθος.

Ανώνυμος είπε...

Ότι είναι ο Σταματάκης είναι και << Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΙΟΥ.....>>
Σταματάκη στο λέει ένας πρώην ΠΑΣΟΚος μη γράφεις γιατί τα μισοξέρεις. Ο Σαμαράς παλικαράκι μου τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα της χώρας το 2009 τα χρησιμοποίησε στους προϋπολογισμούς του 2013 και του 2014 και συνεπώς στη πράξη δέχτηκε ότι δεν ήταν <>. Αυτοί επικοινωνιακά τα πάνε μια χαρά εσύ όπως και ο Γιωργάκης στα επικοινωνιακά είστε για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

δεν ήταν εννοώ εγώ ο 12:34

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ο 12:34 και 12:36 εννοώ ότι στη πράξη ο Σαμαράς δέχτηκε ότι δεν ήταν φουσκωμένα